Comentarii pe articolul Isarescu: A face profit este o treaba grea, o meserie in sine


in vino veritas

Turtoi Tudorel la 14 Octombrie 2010, ora 12:17
D-l Isarescu sparge gheata. In mod intelectual fireste. Este intelectual si ca atare asa procedeaza. Este bine, este necesar dar nu si suficient. Pana acum a vorbit si scris doar in calitate de specialist in finante si guvernator al BNR. La un moment dat presa a scris despre oarece dificultati ale Guvernatorului in calitate de proprietar de firma. Prin ce a declarat recunoaste si nu numai atat dar ca un intelectual ce se respecta si este dezvolta si impartaseste idei ce pot fi de folos si altora. Corect si frumos.
Dar ce loc au corectitudinea si frumusetea intr-o tara ca Romania.
Ar fi bine sa aibe, ar fi bine sa se implementeze. Daca nu, nu este altceva decat inca un naiv ce va regreta. Spun acest lucru deoarece D-l Isarescu fie ca recunoaste cineva sau nu a fost crescut si educat sub obladuirea unui serviciu care nu prea s-a modernizat si de care la toti ne este frica. Or nimeni din acel serviciu sau din cei pusi de catre acel serviciu sa conduca sau sa faca afaceri nu pot si nu sunt nici macar dispusi sa faca treburi grele, o meserie in sine. De ce? Ei au una si chiar daca pretind ca pot multe natura si viata ii contrazic. Si eu cred ca aceasta interventie a D-lui Isarescu li sa adreseaza, ii vizeaza si ii invita la gandire. Acum si doar acum vom afla cu toti, prin raspunsul pe care-l vor da daca sunt superiori asa cum toti pretind. La urma urmei au avut o meserie de "senior". Niste "seniori" nu pot muncii din greu. Invitatia D-lui Isarescu este benefica si poate netezi cale catre o reala dezvoltare. Cameleonismul omului de "afaceri" roman este o tara majora daca nu capitala in dezvoltarea unei noi societati care sa asigure un trai decent pentru membrii sai.

  Inapoi la articolul Isarescu: A face profit este o treaba grea, o meserie in sine

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile