Comentarii pe articolul George Mucibabici, Deloitte: Sfarsitul lui 2009 a fost descurajant, nu se lega nimic


credibilitate

Ariana Stanescu la 14 Octombrie 2010, ora 14:51
Dl George Mucibabici - marele strateg si combinator pe care la un moment dat il cauta Gigi Becali pe culoarele Deloitte sa-i ceara socoteala pentru " consultanta" oferita - declara in iunie 2008 ( !! ) cele de mai jos ( se gasesc in arhiva ZF ):

"Piata de consultanta va urca intr-un ritm accelerat, cu cresteri de peste doua cifre, atat timp cat investitorii straini vor continua sa vina in cautarea unor randamente superioare altor economii din regiune, apreciaza George Mucibabici, chairman Deloitte Romania.
"Piata nu va inregistra scaderi sau cresteri mici mai devreme de 5 ani", a declarat Mucibabici. El sustine ca in acest interval mediul de afaceri local va beneficia atat de intrari masive de capital, cat si de fondurile europene". ( sic !!!...)

Sigur ca are circumstante atenuante, nu e singurul care nu a vazut bine lucrurile chiar in prag de criza - totusi astfel de declaratii dauneaza credibilitatii trecute, prezente si viitoare a celui mai vizibil reprezentant si purtator de cuvant al unei case de consultanta altminteri prestigioase la nivel mondial.

  Inapoi la articolul George Mucibabici, Deloitte: Sfarsitul lui 2009 a fost descurajant, nu se lega nimic

Setari Cookie-uri