Comentarii pe articolul Angajatii din BCR castiga in medie 2.500 de lei brut lunar


bancile = camatari legali

Dina Mihai la 15 Octombrie 2010, ora 10:56
"BCR .... a inregistrat un profit net per angajat de 6.200 de euro"
"Salariul mediu brut din BCR este de 2.500 de lei (585 de euro)"

deci banca "ramine" cu 5615EUR, salariatii care MUNCESC CU ADEVARAT cistiga putin in raport cu ceea ce "produc", dobinzile nu scad si bancherii se pling ca nu pot scadea dobinzile. concluzia e ca bancherii si staful apropiat lor i-si atribuie o mare parte din cei 5615EUR, d'aia nu scad dobinzile.
Pascu Laurentiu-Mircea la 17 Octombrie 2010, ora 13:21
președintele BCR nu cunoaște/nu spune cu adevărat ce soartă au salariații care sunt puși să-și minte clienții pt profiturile câtorva șefi care trăiesc prin șantaj respectiv păstarea locului de muncă, doar pentru a promova produse care pentru cei mai mulți dintre clienții băncii nu sunt benefice și utile, mulți dintre ei fiiind hărțuiți cu avantajele acestora. Media salarială este doar o cifră statistică, sunt salarii de care unii salariații nici nu au curaj să recunoască/ spună că lucrează pentru cea mai din cea mai bancă din Romania, profiturile sunt obținute prin vorbele dulci ale fetelor cu zâmbetul pe buze, care au luat locul personalului crescut și școlit în spiritul ce a fost BCR , azi intri în bancă și poți să vezi în timp ce aștepți la coadă cum birourile la care trebuiau să deservească clienții sunt golae fără salariați iar când ajungi să-ți rezolvi problemele constați că nu ai cu cine să vorbești, să te asculte sau să te rezolve și asta în timp ce ești convins să accepți un produs bancar care conform logo - gândim la fel. Ha, ha numai că rămâi fără bruma de economi care speri să o păstrezi pentru o viață mai bună.

  Inapoi la articolul Angajatii din BCR castiga in medie 2.500 de lei brut lunar

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile