Comentarii pe articolul Victoria grevistilor: Vezi pentru ce stimulente scandaloase au protestat angajatii de la Finante!


Un SRL evazionist numit " FINANTE"

Laurentiu la 17 Octombrie 2010, ora 12:11
De ce SRL ?
Scopul constituirii unei societati comerciale este obtinerea de profit.Ministerul de finante acumuleaza pofit, sicanand contribuabilii ,din amenzi ,majorari ,etc ,mare parte in folosul personal al angajatilor proprii,transfomand obligatiile pe care le au in falsa si profitabila impaunare.
De ce EVAZIONIST ?
Dand la o parte obligatia principala de colectare de taxe si impozite (asupra tuturor veniturilor realizate de catre contribuabili),fapt pentru care au angajati , platiti,MF s-a transformat incepand cu anul 1990 in cel mai mare contribuabil ce "practica" evaziunea fiscala,neplatind pentru stimulentele incasate,100%de natura salariala,impozit,CAS,CASS,etc.
Stai si te crucesti de cum afost inventat, institutionalizat si tinut la secret acest sistem bolnav de "stimulare",care se pare ca este extins si la Casele de pensii ,Casele de sanatate si ,cine mai stie unde.
Este inca un moment in care ,cei vinovati de risipirea banilor adusi de catre sectorul productiv,adica TOATE PARTIDELE POLITICE ce s-au perindat pe la guvernare,fara nici o exceptie,sa demareze si sa sustina cu buna intentie si nediscriminatoriu o actiune eliminare a nedreptatilor privilegiilor si furturilor ,facute din si prin Banul public.
la 17 Octombrie 2010, ora 14:55
Cand ma gandesc cat scandal a fost pentru impozitarea dreptului de de autor!

Acum, domnii de la finante nu trebuie sa-si declare veniturile ca venituri suplimentare?

  Inapoi la articolul Victoria grevistilor: Vezi pentru ce stimulente scandaloase au protestat angajatii de la Finante!

Setari Cookie-uri