Comentarii pe articolul Dubai: Apartamente de lux la pret de Berceni


dubai: promise land

Luigi Vasiloni la 20 Iunie 2008, ora 16:10
dubai: promise land
Locul ideal pt un trai decent.Am venit recent de acolo ( martie ) si am realizat ca intradevar nu se aseamana cu nimic.Orasul fara griji, cu job-uri bune, fara taxe si impozite, cu optiuni nenumarate pt orice ( case, job-uri, masini, shopping, distractie ).Nu platesti impozit pe salariu sau profit ( unele produse poarta o taxa a municipalitatii de 10 % dar sunt ff putin).Mancare ieftina, lux pt oamenii de rand, servicii ireprosabile, oameni minunati ( 80% expati ), toata lumea zambeste si se poarta frumos.Aviz amatorilor de fitze ( nu se poarta pe acolo, dati in penibil daca indrazniti ).Casele sunt la preturi ca aici si se poarta turnurile, deci ceva deosebit.Locuintele pt angajatii de rand de la anumite companii sunt peste standardele ... za zicem Soseaua Nordului.
Imi doresc sa ma reintorc cat mai repede si de cate ori am ocazia.Recomand tuturor sa mearga cel putin odata.Merita orice cent cheltuit acolo.
O sa le raspund unora care spun ca totul este artificial : da, totul este artificial dar prefer civilizatie si curatenie artificiala decat mizerie naturala.

Un exemplu adevarat despre cum sa faci bani din "piatra seaca" sau din nisip.Ah, sa nu uit, nu traiesc din petrol ( sunt constienti ca resursele lor sunt pe terminate )Traiesc din turism la cele mai inalte standarde si din comert ( d'ala adevarat nu din japca ).

  Inapoi la articolul Dubai: Apartamente de lux la pret de Berceni

Setari Cookie-uri