Comentarii pe articolul Centre Ville - altii care se simt bine cu restaurantul gol (o cronica subiectiva)


Centre Ville

Ion Carmen la 18 Octombrie 2010, ora 13:08
Daca te-ai fi interesat dincolo de lista de preturi, ai fi aflat cu siguranta, ca "le bistro" face parte din centre vile, care nu trebuie comparat cu radisson pentru ca fac parte din acelasi complex, cu diferenta ca deserveste apartamentele de lux din cadrul complexului... Si, dincolo de faptul ca nu e cu circuit inchis, ci deschis publicului larg, meniul stufos si "pretentios" este, probabil, mai ales pentru clientii apartamentelor din "centre ville". Calitatea n-o pot comenta, pentru ca nu ma numar printre clienti!
Lipsum Lorem la 19 Octombrie 2010, ora 15:11
La urma urmelor este o cronica subiectiva. Eu as considera o aiureala ca cineva sa se intereseze "dincolo de lista de preturi".
Ce este misto la articolele astea este ca sunt scrise subiectiv, acid si la obiect: intru, apreciez, aleg, astept, mananc, platesc.
Clientii care se uita dincolo de lista de preturi sunt... cati? zero? hahaha

Povestea cu "circuit inchis" eu am luat-o ca pe o figura de stil. Dar nu am reusit sa ma uit in spatele listei de preturi. E drept.

  Inapoi la articolul Centre Ville - altii care se simt bine cu restaurantul gol (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile