Comentarii pe articolul Peste 600 de angajati din teatre sau muzee vor fi concediati


Peste 600 de angajati din teatre sau muzee vor fi concediati

la 19 Octombrie 2010, ora 07:25
La ce ne mai trebuie cultura? Ciocu mic si tine in spinare cat mai multi profitori!!!
Un Contribuabil la 2 Noiembrie 2011, ora 12:11
DIRECTOAREA MUZEULUI NATIONAL DE ARTA BUCURESTI, ROXANA THEODORESCU, FOSTA SOTIE A FOSTULUI MINISTRU AL CULTURII ,RAZVAN THEODORESCU ARE DECLARATIA DE AVERE ,DECLARATA PE SITUL MNAR. DANSA APARE CA UNUL DINTRE CEI MAI MARI LATIFUNDIARI AI ROMANIEI, ZECI DE MII DE HECTARE AGRICOLE SI FORESTIERE , IN GORJ, VRANCEA, IMOBILE, RETROCEDATE .ACEASTA IN TIMP CE DANSA , DE MAI BINE DE 10 ANI ESTE FOARTE OCUPATA CA DIRECTOR GENERAL AL MUZEULUI, NUMITA IN INTERIMARUL MINISTRULUI ZANC, IMEDIAT DUPA MINISTERIATUL DISTINSULUI ACADEMICIAN ,RAZVAN THEODORESCU, FOSTUL SOT, FOST MINISTRU AL CULTURII .FOST PARLAMENTAR, ETC.
DANSA A RECUPERAT TOATE ACESTE DOMENII IMENSE FIIND PRINTRE PUTINII NOROCOSI CE AU BENEFICIAT DIN PLIN DE MASURILE DE RETROCEDARE SI DESPAGUBIRI.
SI CU TOATE CA PROBABIL CA A AJUNS LA VARSTA PENSIONARII, ISI PASTREAZA SI POSTUL, FIIND CEA MAI TALENTATA DIN ROAMANIA IN MATERIE DE MUZEOLOGIE. AH, UITASEM ,A FOST NUMITA DIRECTOR PRIN ORDIN DE MINISTRU SI NU PRIN CONCURS.

  Inapoi la articolul Peste 600 de angajati din teatre sau muzee vor fi concediati

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile