Comentarii pe articolul Bancherii se lupta pentru a-si fura clientii


Bancherii se lupta pentru a-si fura clientii

Preda Vasile Alexandru la 20 Octombrie 2010, ora 12:23
Doamna Petrescu....ca si restul colegilor Dvs, se pare ca ne credeti prosti rau... :)
Costurile despre care vorbiti, se numesc "operationale" si sunt cuprinse in marja...cea atat de mult discutata, rediscutata si negociata si paranegociata! Si noi rugam pe toata lumea sa ne fie ascultata pozitia si ne mai dorim...sa va respectati propriile contracte de credit! Culmea, nu? :)
Ce nu intelegeti Dvs....sau mai degraba va faceti ca nu intelegeti, este ca trebuie sa va multumiti cu un profit muuuuult mai mic decat ceea ce ati tras din buzunarele clientilor pana in momentul de fata.

Si sa fim seriosi cu ceea ce ati mentionat despre camerele de supraveghere si garzile - ma indoiesc sincer ca Dvs schimbati camerele de supraveghere saptamanal/ lunar/ trimestrial...samd...corect? :)
Stancu Elena la 20 Octombrie 2010, ora 14:13
Unde e concurenta asta intre banci? Auzi tu : se bat bancile pe clienti! Care? Unde? Isi bat joc cu totii de noi; ne jegmanesc de ...; nu sunt in stare sa-si tina proprii clienti, dar sa-si mai atraga pe altii... Cine a facut articolul asta e prost, foarte prost informat; de ce nu spuneti adevarul: ca ne luam de la gura sa platim ratele la banci; ce refinantare sa faci acum cand preturile locuintelor au scazut? Cine iti mai refinanteaza un imobil care are un pret la jumatate la cat era evaluat cand ai luat creditul?
Ovi Ova la 20 Octombrie 2010, ora 14:35
Prostii, abureli, manipulare !
Pana acum bancile isi talhareau clientii si acum se bat pt ei ?
Mai sa fie, nu cred asa ceva sau e doar o chestie de imagine dupa ce s-au murdarit intr-un hal fara de hal acum vreau sa fie alba ca zapada !!!!
Cringus Craciuna la 20 Octombrie 2010, ora 15:10
Eu am avut depozit bancar la ei si n-am fost talharita ! Au fost cat se poate de corecti si mi-au restituit bani de cate ori am avut nevoie !
Am intalnit si nereguli (mai peste tot), ce-au fost rezolvate in timp !
Andone Camelia la 20 Octombrie 2010, ora 15:36
BCR !!!!! am avut un credit "in descoperit" la ei. In fiecare luna imi venea o alta rata de platit... normal ! Dar anormalitatea aparea in sensul ca rata minima de plata/luna era din ce in ce mai mare, cu toate ca eu depuneam sume lunar in acel cont. Deci restul pe care il aveam de dat se micsora lunar. Am intrebat la 3 sucursale cum se calculeaza...am intrebat la sefi de sucursale... nimeni nu a putut sa-mi explice ! ba mai mult, un SEF de sucursala mi-a spus sincer : habar n-am, si nu stiu la cine sa va trimit sa va explice de ce vin aceste sume...
Eu nu spun ca nu stie nimeni cum se calculeaza si ce programe se folosesc ! Poate ca si asta e o metoda de abureala, de ametit clientul, de FURAT !!!

  Inapoi la articolul Bancherii se lupta pentru a-si fura clientii

Setari Cookie-uri