Comentarii pe articolul Tot populatia va suferi: TVA de 5% la alimente. Pensiile mici, neimpozitate


tara plina de economisti varza

George Alecu la 20 Octombrie 2010, ora 16:43
Atatia analisti economici...incat avem o economie varza plina de analize.Toti aplicati doar definitii si teorii care le ati invatat ca papagalii... nu aveti viziune.

Referitor la neimpozitarea pensiilor poate fi dificil pentru bugetul tarii dar tva la 5% eu consider ca ar fi o incurajare a consumului.
Cred ca pe termen lung si in timpuri de criza e mai bine sa aduni cate 5% in fiecare zi deca sa aduni 24% la nu stiu cate zile.

Cred ca muritorul de rand va percepe altfel criza...isi va permite totusi sa manance...
Corifeanu Jane la 20 Octombrie 2010, ora 18:29
imi place ... economisti lui varza...
probabil di birourile lor cu aer conditionat..si cu secretara la fund asa se vde lumea, n-ai ce sa le faci , dar daca ar fi economisti pe bune s-ar uita bine la buget si l-ar verifica dar asta presupune munca uff ce dificil munca
Calin Alice la 20 Octombrie 2010, ora 18:38
A consumului de paine si de carne, minunat! In 10 ani o sa avem o tara de obezi cancerosi, cred ca atunci o sa ii fie mai bine "poporului"...
Maries Adelina la 20 Octombrie 2010, ora 20:00
corect. principiile din manuale sunt generalitati, un economist trebuie sa se adpteze la cultura si psihologia unui popor, pentru ca factorii decizionali sunt cei psihologici.

O rezolvare a unei probleme creeaza o alta problema adica venit bugetar mai mic, asta inseamna ca mai trebuie o masura corelata cu asta: cresterea activitatii productive a tarii. Dar astia sunt economistii PDL-sti care zic ca nu va fi bine iar economistii PSD-sti si PNL-sti spun redcerea e grozava
Nistor Serban Corneliu la 21 Octombrie 2010, ora 19:00
Fetele care beau apa plata cu lamaie mi-au spus sa o felicit pe Calin Alice!
Chiar daca preturile la alimente nu scad, cei care vor beneficia indirect vor fi si agricultorii, care si asa nu si-au primit subventiile. O capitalizare a lor nu ar fi chiar rea si s-ar vedea pe termen lung. Referitor la minunatii bancheri ei nu stiu decat una si buna:tot in boul care trage dai: aplica politica de la credite in economie. Am intrebat azi nu "bancher" care sunt conditiile ptr refinantare: sa ai salariu bun de nu stiu cand: bine, dar maine ma da afara, creditul ramane neperformant. Raspunsul: astea sunt regulile, noi trebuie sa vedem ca puteti returna creditul. Eu: exact, ceea ce-mi cereti mie acum este din trecut, ce am facut, ce am castigat, nu arata capacitatea mea de rambursare, ca maine pot fi somer!!! Raspuns: ridica din umeri!!!
Acestia sunt bancherii nostri! Care este raspunsul lor la criza: mentinem dobanda sus pentru toata lumea si scapa cine poate, speram ca si noi!
la 24 Octombrie 2010, ora 10:39
este adevarat nu stiu pe unde au efectuat studii adevaratii nostrii economisti. Oare nu din cauza lor suntem unde suntem. De ce nu vad in astfel de masuri o posibilitate de crestere a consumului si implicit o ameliorare a stabilitatii si cresterii nivelului de trai a celor cu venituri mici.Le recomand sa citeasca cu mare atentie Avutia natiunilor scrisa de Adam SMITH, sau poate nu au auzit de ea. Asa zisii economisti ne fac de ras nu numai pe plan national ci si international. De multe ori politicienii se iau dupa ei si evident ca gresesc. Sunt expirati cea mai mare parte dintre economistii pe care ii avem. La vremuri noi trebuiesc oameni/specialisti noi cu alte viziuni economice despre insanatosirea economiei.

  Inapoi la articolul Tot populatia va suferi: TVA de 5% la alimente. Pensiile mici, neimpozitate

Setari Cookie-uri