Comentarii pe articolul Tot populatia va suferi: TVA de 5% la alimente. Pensiile mici, neimpozitate


Reducerea TVA

Irimescu Elena la 20 Octombrie 2010, ora 19:35
De ce intervievati asemenea celor de la Ing si altii, care traiesc pe spatele populatiei, care e problema lor, le e frica ca nu-si mai primesc banii de la guvern, cei imprumutati.
F. bine ca scade TVA la alim. de baza, ca sunt oameni care mor de foame, iar d-nul de la ING zice ca nu e bine, ce-i pasa cand imi fura mie banii si altii, ca sa-si ia ei salarii f. mari, iar eu imi rascumpar polita cu jumatate din banii care i-am platit.
Stiu acesti domni care comenteaza ce sume are bugetul de recuperat de la marii retaileri, de ordinul, sa recupereze sumele datorate si vom iesi din criza.
Ghiglia Mauro la 21 Octombrie 2010, ora 09:50
Stimate Domnule Anghel

Citesc multe declaratii care provin din Dvs. si trebuie sa spun ca sunt destul de contrastante: o data ati declarat la Romania Libera ca Romania a facut o "buna treaba" in lupta contra inflactia, lovind consumurile. Recent, ati declarat ca problema romaniei este, de fapt, consumul scazut.

Asta e tragedie romaniei: "expert" ce stiu numai sa aplice niste reguli invatate la facultate dar fara idee clare si bun simt.

  Inapoi la articolul Tot populatia va suferi: TVA de 5% la alimente. Pensiile mici, neimpozitate

Setari Cookie-uri