Comentarii pe articolul Un nou examen cu FMI. Vezi concluziile din prima zi a vizitei la Bucuresti


GEABA! Ne-am deteptat.

Isidor Livia la 21 Octombrie 2010, ora 09:35
Ale cui interese le apr FMI? Ale lor , nu pe ale noastre. Au fcut din Romnia a doua Argentin. ( privii demonstratiile de protest din toat ara.) Au un plan de exterminare a populaiei vrstnice prin infometare i lips de asisten medical. M gndesc la vremuri pstorite de Hitler i Stalin care fceau la fel. FMI spre deosebire de ei , nu acionedaz brutal, CI CU MNUI. Exterminare cu mnui! Nu e necesar al doilea acord, partidele din opoziie au dreptate, dar nu le ascult nimeni. Din pcate pt romni, ei au avut nevoie de-a lungul istoriei de o "NALT POART" fie la STAMBUL, fie la BERLIN, fie la MOSCOVA, fie la WASHINGTON. FMI ESTE O NENOROCIRE PT C DUCE LA EXTERMINAREA POPORULUI ROMN: Poate asta se vrea acolo unde se face marea politic a planetei. Cnd vd c ai notri, cum ar fi Mihai Tnsescu, le tin hangul, zic, mai bine s stea acolo la ei, dac le e bine, iar pe noi s ne lase n pace.
Dan Achimescu la 21 Octombrie 2010, ora 22:27
Domnul Jeffrey Franks daca vrea sa faca din noi alti chinezi care sa lucreze pe un bol de orez, poate sa ne lase in pace? In China si-au dat seama ca au pierdut controlul productiei de bunuri dandu-le echipamente si vor sa-l racapete in Romania,doar prin forta de munca ieftina si mijloace de productie controlate de ei.?
Romania prin marimea suprafetei tarii,prin numarul destul de mare de locuitori,prin forta de munca bine calificata este mediul ideal pentru experimentele economice ale FMI,BCE,....

  Inapoi la articolul Un nou examen cu FMI. Vezi concluziile din prima zi a vizitei la Bucuresti

Setari Cookie-uri