Comentarii pe articolul Lucian Croitoru, BNR, despre cele doua legi supriza: Un pas mare spre prapastie


Lucian Croitoru...

la 21 Octombrie 2010, ora 10:49
Nu inteleg ce haos s-a produs la Camera Deputatilor dar nu e corect nici faptul ca acum se retracteaza Legile votate, mai ales ca cea de a doua era un proiect propus chiar de un deputat PDL: Mircea Giurgiu! Eu cred mai degraba ca acest Guvern e intr-o totala incompetenta de a ne mai baza pe el si cred ca au primit o observatie de la Basescu si acum cauta motive justificatoare de a reveni asupra celor doua legi. De ce sa ajunga la presedinte si sa o returneze in Parlament? Nu are destul de jos coborit procentul pe care i-l acorda populatia? E mai lesne sa caute motivatii puerile decat sa-si asume raspunderea! Daca nici o analiza prealabila nu s-a facut precum ca nu au cu ce sa acopere consecintele Legilor, de ce au adus-o in Camera deputatilor? Nu suntem destul de debusolati cu ce ni se intampla de cand Boc este Prim-ministru?
Maria la 21 Octombrie 2010, ora 13:18
Dar faptul ca Guvernul imprumuta bani , ii da la BNR ca sa ii verse la Bancile care sunt cu capital strain si care scot banii din tara si care isi umfla castigurile pe spinarea romanilor, crezi ca este benefic pentru Romania , domnule Croitoru?
Cine a pornit-o spre prapastie, nu voi cu Guvernul actual? Adica romanul de rand poate sa crape de foame, important e ca voi sa stati linistiti si sa acumulati cat mai multe averi! Nu am auzit pe nimeni de la BNR sa strige la ministri sa nu mai cheltuiasca banul public pe tot felul de prostii, exemplu recent echipe de sport din comune si terenuri de fotbal din ''Cucuietii de Sus ".
Dumitrache Mihail-Tiberiu la 21 Octombrie 2010, ora 16:39
Ghiar nai credeti in minuni omenesti, mai informat-va...
http://www.youtube.com/watch?v=4vnVDOp311o&feature=player_embedded, cititi si Romania ca o prada si va veti da seama cam cum stau treburile si incotro ne indreptam.
la 21 Octombrie 2010, ora 17:23
Nu am auzit pe nimeni sa spuna ca este normal sa se reduca TVA-ul la alimentele de baza, pentru ca nu asta ne duce spre prapastie ci incompetenta guvernantilor. Nu populatia de rand trebuie sa suporte esecurile , nestiinta si lipsa de reactie a politicienilor care sunt total nepotriviti pentru a guverna.
Jitea Dorin la 21 Octombrie 2010, ora 18:16
Dl Croitoru dar cum stam cu pierdera BNR cand a cumparat bonduri americane la pret ridicat si scaderea acestora deci gaura la BNR ,nu conteaza scaderea rezervelor BNR vdin 2008 in 2010 mai vreti mai am si alte vesti pentru dvs toata Romaniain criza dar la BNR nu se taie nimic dixit UE prietenul Dl Isarescu ???? mai vreti???

  Inapoi la articolul Lucian Croitoru, BNR, despre cele doua legi supriza: Un pas mare spre prapastie

Setari Cookie-uri