Comentarii pe articolul BNR, o banca centrala "al naibii de profesionista"?


Felicitari pentru articol si pentru Dl. Svoboda

la 22 Octombrie 2010, ora 16:33
Este adevarat ceea ce spune dl specialist al Europei Centrale si de est pentru ca intotdeauna cei care nu sunt implicati direct dau sfaturi mai bune decat cei pusi la zid sau amenintati cu greve si cu reprosuri uneori in necunostinta de cauza.
Ganditi-va doar ca toata lumea spera la o salvare a situatiei, la metode corecte de ambele parti, la echilibrul economic.
Asta o spun pentru oamenii care ne conduc cat si pentru cei care muncesc din greu pentru a-si castiga simpla existenta.
Exista o solutie si aceea este omenia venita de peste tot....de la oamenii simpli la oameni avutii, de la oamenii avuti la cei simpli si lista poate continua.
Stiu ca cei mai multi dintre noi stim deja asta, si mai stiu ca economia trebuie imbinata cu toate stiintele exacte, cu cele care trateaza fiinta umana si cu legi clare care sa nu faca din noi simple masinarii, ba mai mult sa simtim sprijinul indiferent daca e financiar sau emotional. In situatia de fata toti avem nevoie de ajutor, ramane sa vedem de unde il primim?!
Rx Carmen la 22 Octombrie 2010, ora 16:49
Felicitari Bancii Nationale mai bine zis!
la 22 Octombrie 2010, ora 17:05
Imi cer scuze de eventualele greseli gramaticale insa cu siguranta ati primit mesajul si luati-l din partea unei simple studente la Marketing. Va multumesc!
Ioan Kovaci la 22 Octombrie 2010, ora 17:40
Da articolul e bun ca si dl Svoboda care si el e bun dar asta cu "Analistii nostri cred ca Romania va avea in acest an o crestere economica negativa, de 2,1%, insa eu sunt mai optimist, am incredere mai mare in Romania, si cred ca in acest an va fi aproape de zero, poate va fi o scadere foarte usoara. Imi place povestea Romaniei, ... Face ca totul sa para o poveste si poate si este .Dar macar e una frumoasa si optimista .Va urma insa realitatea in care traim deja
la 22 Octombrie 2010, ora 19:17
Da..Rx Carmen, insa eu ma refeream strict la situatia noastra si nu am pomenit nimic despre Banca Nationala. Bine isi face datoria si intradevar poate fii laudata...insa tocmai de prin directiile astea intampinam noi problemele.Ea se descurca bine ptr ca nu are sentimente si nu se intereseaza de doleantele noastre. Asa ca...degeaba e banul daca nu e omenia...si degeaba traiesc 1000 de bogati bine cand altii mor de foame...nu stiu cum de nu le sta mancarea in gat unora ca cei intai mentionati. Ma scuzati, dar sa nu ne ascundem dupa deget...mai trebuie si o palma nu e totul ca in povesti.
la 22 Octombrie 2010, ora 19:23
Scuze din nou Banca nu ne reprezinta asta am crezut ca o sa insemne ceea ce am spus in mesaj. Noi, restul populatiei suntem mai multi si cred ca se pot face multe la nivel macro si microeconomic inca in tara asta.
Badila Sebastian la 23 Octombrie 2010, ora 22:46
politica BNR e un dezastru, e doar o marioneta in mana marilor bancii si a politicenilor cu credite preferentiale, care dicteaza tot, si care nu vor altceva decat sa faca proifturi uriase prin saracia romanilor. Iar BNR nu are curajul sa impuna bancilor scaderea dobanzilor, macar la un nivel apropiat celor din UE. O dobanda mai mica ar lasa oamenilor in buzunar mai multi bani pe care iar cheltui in piata, consumand, si astel ar pune economia in miscare. Orice prost stie ca bancile sunt motorul economiei, la noi e doar o imbogatire rapida pt o mana de oameni si saracirea majoritatii. pt mine ramane doar o institutie care face doar bisnita vanzand/cumparand euro, niste functionari platiti din bani publici, carora nu le place munca, iar chestia ca regleaza cursul e vrajeala....
sa va fie rusine ca saraciti oameni si ruinati economia!

  Inapoi la articolul BNR, o banca centrala "al naibii de profesionista"?

Setari Cookie-uri