Comentarii pe articolul Nu avem autostrazi, insa ne va costa mai scump circulatia: O noua taxa, suplimentara rovinietei


O taxa pe ineficienta lor nu pot adauga ?

Dorin la 25 Octombrie 2010, ora 10:30
Inca o taxa ? De ce oare nu se fac acum in criza corectiile necesare asupra contractelor supra umflate pe care ''politicienii'' le sustin ? De ce sa nu punem noi o taxa pe ineficienta lor in administrarea banilor publici ? Sunt atatea taxe pe care le suportam noi ...... Am vazut zilele trecute un drum care se reasfalta cu toate ca nu prezenta nici cea mai mica urma de uzura... Eu propun sa plateasca domnii care vin cu asemenea aberatii si sa le plateasca din buzunarul personal, inclusiv strazile care se asfalteaza fara sa fie nevoie de cea mai mica lucrare de intretinere. Toata lumea tipa dar nimeni nu face nimic. Eu propun sa lucram la un proiect de lege care sa le reglementeze lucrurile astea. Sunteti dispusi sa participati la asa ceva ? Daca da, adaugati comenturile si adresele dumneavostra de e-mail aici si haideti sa discutam despre cum le putem pune bete in roate hotilor!

O zi frumoasa tuturor!
Florin Cezar la 26 Octombrie 2010, ora 14:31
eu sunt pentru, dar daca se va instaura o taxa pentru inneficienta, fii sigur ca tot noi o vom platii si cred ca deja o facem sub o gramada de alte nume:)

  Inapoi la articolul Nu avem autostrazi, insa ne va costa mai scump circulatia: O noua taxa, suplimentara rovinietei

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile