Comentarii pe articolul Nu avem autostrazi, insa ne va costa mai scump circulatia: O noua taxa, suplimentara rovinietei


Nici macar nu le avem dar vrem taxe pentru a le folosi.

Georgescu Ioana la 25 Octombrie 2010, ora 12:31
Oameni buni, desi am reusit sa ma abtin pana acum si am ramas in Romania desi aveam unde sa plec de 100 de ori , ei bine ce vad acum in tara noastra , de cand e la putere acest guvern de idioti ma face sa ma gandesc serios la a parasi taramurile mioritice. Ceea ce ma mira foarte tare este ca desi toata lumea e nemultumita de salariile mici , de bataia de joc la care sunt supusi pensionarii care au platit toata viata cotizatiile si acum primesc sume care nu le ajung nici de medicamente , de minciunile politicienilor si de panta abrupta pe care se duce in rapa Romania , nimeni nu zice nimic.
Chiar ati uitat ca a fost bagata deja o taxa de drumuri in pretul carburantilor, apoi rovinieta si acum inca una ??????
Cat o sa ne mai fure acesti retardati care se afla la guvernare??
Eu personal va aduc la cunostinta ca nu le voi mai plati nici un impozit taxa sau alt leu la buget .Si voi renunta cat de curand la a mai locui in Romania, sa vedem de unde o sa mai ia ei banutzi ca sa aiba ce fura.
Ivanescu Alice la 25 Octombrie 2010, ora 13:32
Am citit articolul si m-a frapat faptul ca toata lumea se raporteaza la injustetea acestei taxe doar prin prisma suprataxarii. Din punctul meu de vedere, aceasta taxa nu se justifica, nu doar pentru ca este o suprataxa ci si pentru ca acesti bani sunt destinati intretinerii unor drumuri care ar trebui sa fie in garantie o anumita perioada de timp (macar cativa ani, cat sa nu bata la ochi, ca pana si la o pereche de pantofi ai garantie 30 de zile). In consecinta, nu inteleg de ce ar trebui sa ne asumam o obligatie care, in mod normal revine constructorului, in baza contractului incheiat. Sau poate ca stimabilii nostri edili au omis sa insereze si astfel de clauze neavenite in respectivele contracte?!

  Inapoi la articolul Nu avem autostrazi, insa ne va costa mai scump circulatia: O noua taxa, suplimentara rovinietei

Setari Cookie-uri