Comentarii pe articolul Silviu's - 96 de feluri pentru nimeni (o cronica subiectiva)


Omul de azi

Zoltan Pasztai la 25 Octombrie 2010, ora 13:53

Nu omul normal , si care munceste face ceva minunat are in zilele noastre cautare !
Asa ca nu e de mirare ca nici S nu are cautare !!
ZP
Laura Toma la 25 Octombrie 2010, ora 18:53
Eu am fost la Silviu's chiar azi. Coincidenta.... Stiu restaurantul foarte bine - in ultimii 8 ani am fost acolo de foarte - foarte multe ori, pentru intalniri profesionale, petreceri extraordinare sau intalniri personale. Mancarea a fost extraordinara (serios!!) de fiecare data. La fel si serviciul - cam inceti, totusi, dar classy... Astazi a fost prima oara cand nu mi-a placut mancarea prea tare, dar a fost ok. Insa, insa...restul e adevarat: restaurantul era gol!! Si nu prima data. Nu stiu din ce traiesc, intr-adevar. Nu pot fi pe profit. Si asta -in mod evident- e explicata de lipsa de pricepere a managerului. Era o vreme cand managerul era un domn mai invarsta, apoi o domnisoara care trebuia sa-si caute cariera prin cluburi mai degraba.
Casa aia are chiar o poveste interesanta, stiu oameni cunoscuti care au locuit acolo! Doamne, daca cineva dintre proprietari ar sti un pic de marketing si PR, restaurantul asta ar fi plin tot timpul.
In fine, treaba lor, pana la urma...
Dar daca mai treceti pe acolo, cereti cock-a-leekie si clatite cu ciuperci si sunca... Si orice altceva (daca isi pastreaza bucatarul...). Intr-o vreme, proprietarul avea si un restaurant pe nume Cassandra - ok, dar nu cu potentialul restaurantului Silviu's, clar.

  Inapoi la articolul Silviu's - 96 de feluri pentru nimeni (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri