Comentarii pe articolul Mutare surpriza: Sebastian Ghita, patronul Asesoft, a preluat managementul Realitatea


penibil

Daniel la 25 Octombrie 2010, ora 14:41
ce investitie fara moralitate!!!!!!! e ca si cum ai investi intr-o fabrica de droguri! sa investesti intr-un jurnalism care nu respecta nici o deontologie profesionala, care incearca sa manipuleze oamenii cu instrumente specifice lui Ceausescu! rusine jurnalistilor realitatea!!
Stan Rizica la 25 Octombrie 2010, ora 16:46
Ideea este daca acest domn doreste sa schimbe imaginea acestui post, daca are de gand sa il pastreze asa cum este astazi....mai bine se lasa pagubas!
Ciocan Mihaita Liviu la 25 Octombrie 2010, ora 23:00
Ptr. Daniel ...
Banuiesc ca in acceptiunea ta, "deontologie profesionala" se gaseste cata-n luna si-n stele la TVR1, LABE1tv, taraf si care-or mai fi ... in general televiziuni pro-basesciene. Frate Daniel ... fii REALIST si recunoaste ca in toata tara si toata populatia tarii e varza si atat Realitatea cat si "Antenele" cum obisnuiti voi sa le criticati, nu fac decat sa exprime ADEVARUL ... Dar in fine , acum nu ma indoiesc ceea ce ai votat in decembrie 2009 tu si inca vreo 3 milioane. Cu inca vreo 2 milioane de voturi smanglite in ritm de 2 voturi la minut ca la Paris si prin America lui Wiliam a lui Branza si-a d.nei Udrea, e de bine. Si in plus ... ai si "viitorul asigurat" in persoana fie a lui Baconschi, fie a Generalului Oprea ptr. alegerile prezidentiale urmatoare. Sper intre timp, sa-ti mai surada soarta odata-n fata si sa te "fericeasca" si cu madam Udrea priministra in locul lui Boc, ca uite saraca , fierbe de nerabdare sa-i ia "gatul" lui Boc. In rest, s-auzim de bine si sa ... "traiesti bine" si nu cred ca ma insel, asa de bine, precum ai ... votat.
Nicolae Alexandra la 26 Octombrie 2010, ora 21:24
Pentru Liviu,
Nu trebuie neaparat sa-l fi votat pe Basescu ca sa-ti dai seama cat denerealiste sunt televiziunile Realitatea si Antenele; Pacat de unii jurlanisti care s-au retrogradat si injosit, in acelas timp, lucrand pentru aceste televiziuni;
Alexandra

  Inapoi la articolul Mutare surpriza: Sebastian Ghita, patronul Asesoft, a preluat managementul Realitatea

Setari Cookie-uri