Comentarii pe articolul Silviu's - 96 de feluri pentru nimeni (o cronica subiectiva)


Restaurantul este un vis, cronica, subiectiva

Dobrescu Maria la 25 Octombrie 2010, ora 18:44
Silviu's a fost pt mine un restaurant de clasa. Un loc clasicizat, aristocratic si romantic, un loc sentimental si de neuitat. Si, cred, ca este si acum. Mancarea s-a ridicat intotdeauna la nivelul artei autentice, cu un gust si arome surprinzatoare, aproape afrodisiace. De vina erau ambianta, in mod deosebit, si maestrul de sala, Cristian, un domn din alta lume si alte vremuri, un tanar foarte educat, foarte cult si manierat. Un privilegiu sa-l ai in preajma. Ii placea sa filozofeze, sa discute, sa interogheze, dar discret si cu bun simt, era atent si deosebitt de politicos. Mi-am lansat aici trei carti intr-o atmosfera de exceptie, eleganta, de super-clasa.
Cred ca aceasta cronica a dlui Butunoiu este nemeritata si subiectiva. Silviu's a fost intotdeauna privat de clienti de tipul Sorley sau Nicoresti, unde te sufoci din cauza agitatiei. Cine vrea un restaurant bun din Bucuresti, unde sa se simta cu adevarat bine, rasfatat din toate punctele de vedere, si estetic si culinar si ca ambianta, ei bine, acesta este Silviu's. Si este doare pentru connaisseuri.
Felicitari, Silviu's, sper ca ai ramas acelasi restaurant burghez pentru oameni cu sufletul burghez.
D Bogdan M la 26 Octombrie 2010, ora 18:29
Restaurantul este gol ZI DE ZI...ori nu mai exista "oameni cu sufletul burghez" ori restaurantul este praf? Eu aleg varianta a doua.

  Inapoi la articolul Silviu's - 96 de feluri pentru nimeni (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile