Comentarii pe articolul Primul proces colectiv al clientilor contra unei banci [Update]


de ce nu- i "gadila" procuratura oare?

Campianu Tudor la 25 Octombrie 2010, ora 19:36
Am si eu o intrebare catre procurorii acestei tari:

In cazul in care, asa cum s- a mai intamplat, din cate stiu, s-a constatat in instanta ca anumite practici ale unor banci sunt ilegale, nu ar fi cazul sa se sesizeze din oficiu procuratura asupra bancii respective si sa cerceteze toate contractele de acel tip ale acelor banci, eventul sa ia vreo 2-3 persoane responsabile- directori, juristi, avocati, etc, care au redactat si aprobat respectivele forme ale contractelor si sa- i "recompenseze" cumva?
Daca exista precedentul, credeti ca e cazul ca sute de mii de persoane sa intenteze procese sau ar fi mai simplu sa se ceara bancilor in culpa sa se autodenunte in toate cazurile in care au incalcat legea, in termen de 30 zile, si sa remedieze toate situatiile in culpa, ulterior orice sesizare intemeiata ducand automat la suspendarea activitatii acelei banci?
Pentru administratorii de srl- uri exista tot felul de pedepse, inclusiv inchisoarea, daca se constata reavointa, astia sunt rauvoitori vadit si nu- i "gadila" nimeni, nici macar cu o floare:)
Ca- i apara Mugurel, da tot pe banii nostri, ca nu- s ai lui si ai lu tacsu:

  Inapoi la articolul Primul proces colectiv al clientilor contra unei banci [Update]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile