Comentarii pe articolul Primul proces colectiv al clientilor contra unei banci [Update]


Tupeu

A la 25 Octombrie 2010, ora 22:38
Ce bine imi pare ca acei clienti cer suspendarea platilor catre banca. Pare a fi un tupeu de bucuresti cati curpinde. Nu mai au bani sa-si plateasca ratele si dau banca in judecata. Un contract trebuie onorat de ambele parti. Nu spun ca e bine ca bancile sa se intinda mai mult decat trebuie, dar si clientii, dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta... adica, cu apartamentele cumparate la suprapret parca acum nu le mai place ca le-au cumparat si vor sa dea vina pe banci ca le-au aprobat creditele si le-au virat banii.

Florin Cezar la 26 Octombrie 2010, ora 14:34
bine spus.
nu lea pus nimeni pistolu la cap sa semneze.
ei au fost de acord cu ele.. sa fie sanatosi.
Marcu Raluca Paula la 26 Octombrie 2010, ora 23:35
Nu e chiar asa, pt ca banca a inceput cu o rata (cu o dobanda), dupa care o creste nesimtit de mult si nici nu o scade cand celelalte banci o fac, asta e cazul BCR, pe motiv ca e dpa dobanda nesimtita, interna a bancii. Daca voi lucrati la vreo banca din asta nesimtita, e normal sa le tii partea, dar daca te-ai afla in cealalta barca nu ati mai guita nici unul.

  Inapoi la articolul Primul proces colectiv al clientilor contra unei banci [Update]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile