Comentarii pe articolul Primul proces colectiv al clientilor contra unei banci [Update]


Tupeu

A la 25 Octombrie 2010, ora 22:39
Ce bine imi pare ca acei clienti cer suspendarea platilor catre banca. Pare a fi un tupeu de bucuresti cati curpinde. Nu mai au bani sa-si plateasca ratele si dau banca in judecata. Un contract trebuie onorat de ambele parti. Nu spun ca e bine ca bancile sa se intinda mai mult decat trebuie, dar si clientii, dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta... adica, cu apartamentele cumparate la suprapret parca acum nu le mai place ca le-au cumparat si vor sa dea vina pe banci ca le-au aprobat creditele si le-au virat banii.

Dina Mihai la 26 Octombrie 2010, ora 16:21
Nu cred ca e vorba de "tupeu de bucuresti", eu zic ca nu e in regula ce fac bancile. Eu am avut 18.500EUR (deh, am apucat perioada "bun"a la casa) acum mai am aprox 12500EUR partea mea fara dobinda. Initial plateam aprox 172EUR, acum am ajuns la 190EUR. De ce a crescut rata? Aproape tot timpul a crescut rata, fie ca RON crestea sau EUR crestea, mereu aveau "motivatie".

Mai mult, "conform" ordonantei OUG 50 banca vrea sa faca marja ei de 9.02% la care se adauga EURIBOR. Se stie ca EURIBOR este mentinut artificial la valoarea actuala, valoarea reala fiind de 2.5-4%.
Marcu Raluca Paula la 26 Octombrie 2010, ora 23:39
eu am avut rata de 350 eur, si au cresct de 2 ani la 470 eur! E normal???pt ca au ridicat dobanda la 10,4, iar acum au bagat ceva abureli de "ajustare costuri" si cand aplici pt asa ceva cauta nod in papura ca sa nu cumva sa ti-o scada.... trebie sa gaseasca cineva si ac de cojocul lor.

  Inapoi la articolul Primul proces colectiv al clientilor contra unei banci [Update]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile