Comentarii pe articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro


Urmarile aceste amenzi

Eleftere Meda la 26 Octombrie 2010, ora 12:45
Intrebarea mea este care este urmarea, CECCAR va renunta sau va fi obligata sa renunte la monopolul prin care stabilea nivelul onorariilor?
Mares Stefan la 26 Octombrie 2010, ora 13:13
Normal că va renunța. Doar și așa aceste Norme au fost doar ORIENTATIVE, iar cele percepute real au fost cele acceptate de piață. De clienți!
Favorizați au fost cei care au lucrat și lucrează de fapt "la negru" saueventual "la gri"! Dvs. știți cumva că ar exista vreo diferență de preț pentru pâinea noastră cea de toate zilele facturată și cea plătită pe loc cu cash! Ca și grâul ori făina din care se face!
Stamate Mircea Valentin la 26 Octombrie 2010, ora 16:41
Normal ca vor renunta , la contracte si vor merge la BLACK asta e daca statul te roaga sa faci treaba black , cu placere
Maria Mornea la 26 Octombrie 2010, ora 20:35
Aceste norme au fost intodeuna orientative pentru ca de fapt lucrarile erau contractate si tarifele se stabileau in functie de cerintele pietii.
De unde au scos cei de la Oficiul concurentei sumele aberante incasate prin preturi de monopol, cand de fapt valoarea contractelor a fost data de piata.

  Inapoi la articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile