Comentarii pe articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro


Rusine ... Consiliul Concurentei isi bate joc de profesia contabila

Mihailescu Liviu - Cezar la 26 Octombrie 2010, ora 13:31
De ce notarii pot avea o reglementare a onorariilor (Ordinul Ministrului Justitiei nr.943/C din 1 iulie 2005 si nr.1145/C din 12 august 2005), in vigoare inca, si contabilii nu !?
Cartel in raport cu cine ?
Se doreste subjugarea acestui organism profesional (inca) independent si, pentru a cata oara (!) trecerea in derizoriu a profesiei contabile.
Aurora Pavel la 26 Octombrie 2010, ora 15:55
Greșeala este a membrilor CECCAR ,nu știu să-și valorizeze munca în raport cu angajatorii ,cu clienții .Într-un cuvânt se vând prea ieftin .CECCAR nu a făcut altceva decât să-și ajute membrii printr-o consiliere scrisă asupra onorariilor.Oricum ,nu tarifele prognozate de CECCAR se practică ,ci cele pe care le practică piața .CECCAR a prosperat prin calitatea sa ,prin integritatea ,profesionalismul membrilor săi .Asta supără oare pe cineva ?
CECCAR este for recunoscut internațional ,nu poate fi îngenuncheat !
Isac Mary la 26 Octombrie 2010, ora 17:12
CECCAR orim incaseaza banii de la noi profesionistii fara sa faca nimic ptr noi ne mai supun si multor teste si reexaminari platim taxe si iar taxe ptr ce ?

Sunt n contabili care presteaza servicii la negru sau pe un contract de munca fara sa fie membru CECCAR si vai de evidenta contabila pe care o face super prost etc
Nu am cuvinte cine pe cine inseala ?

  Inapoi la articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile