Comentarii pe articolul Ce job trebuie sa alegi pentru salariu de 1.000 de euro dupa un an de munca


Nerealist

P Razvan la 26 Octombrie 2010, ora 15:26
"Un tanar care stie japoneza, olandeza sau araba, poate ajunge insa la un salariu lunar de 1.000 de euro." - corect, insa asta numai daca este veteran al bataliei de la Saratoga, are mai putin de 21 de ani, si are carnet de conducere categoriile X Y si Z. Sa fim seriosi, ce cauta ei sunt niste roboti, capabili sa lucreze 16 ore pe zi pentru mai nimic, cu promisiunea ca atunci cand vor ajunge la nivele "senior" o sa fie platiti la salariile enumerate in articol.
la 26 Octombrie 2010, ora 15:56
nu credeti ca ar fi trebuit sa mentionati ce inseamna BPO? credeti ca toti cei care citesc au idee? nu e cazul meu, insa daca aveti pretentia ca faceti jurnalism, puneti acolo o paranteza si scrieti business process outsourcing.
Saulean Simona la 26 Octombrie 2010, ora 17:00
Ce articol prost redactat! Domnule jurnalist faceti niste afirmatii pe parcusul articolului pe care apoi le contraziceti prin mini-interviurile pe care le adaugati articolului...Daca oamenii respectivi care lucreaza in domeniile respective afirma clar ca aceste salarii de 1000 de euro sunt cazuri izolate si intr'adevar pentru anumite limbi asa zis exotice pe ce surse va bazati atunci cand afirmati ca numai dupa cateva luni intr-o companie se poate dubla salariul de inceput. La cati angajati are o firma de BPO (foarte multi) daca media salariilor ar 1000 de euro faceti o matematica simpla si o sa vedeti cum ar da faliment pentru ca BPO pe asta se bazeaza...forta de munca ieftina!Si credeti-ma vorbesc din experienta nu ca dumneavoastra!!!
Mihai la 26 Octombrie 2010, ora 17:29
Exista site-uri unde gasiti salariile reale din BPO postate de angajatii din industrie (Genpact, HP GEBOC, Microsoft GTSC (?), etc) si nu cred ca vedeti acolo salarii de genul celor mentionate de Dvs. Timp de 2 ani am lucrat in una din firmele mentionate de Dvs in articol si va pot spune ca se ajungea la 700-800 Euro pe luna doar in cazul de cunoastere a unor combinatii "exotice" de limbi straine (Ex: Italiana + Olandeza + Franceza; Engleza fiind obligatorie pt toti angajatii).
la 26 Octombrie 2010, ora 20:47
Dupa un an in una dintre firmele de consultanta mentionate in articol (una dintre big 4) am salariu de 900 EUR BRUT!. Nici gand de 1000 EURO net. Poate dupa inca 3 ani de experienta.
Preda Annemone-Alexandra la 26 Octombrie 2010, ora 21:10
Eu una cred ca acest articol are alt scop dacat acela de a indica cititorilor un segment din piata muncii atractiv. E o incercare disperata a unui headhunter fara prea multa imaginatie. Va puteti inchipui singuri cat de neatractive sunt conditiile din BPO, daca nici macar pe timp de criza nu mai gasesc candidati.
Mihai P la 27 Octombrie 2010, ora 09:31
Acest articol pare piparat cu un scop electoral. Vorbiti in nestire de cauza si induceti lumea in eroare cu o stare materiala exagerata in tarisoara noastra.
Iulia E la 27 Octombrie 2010, ora 10:26
Salariile in companiile de BPO pentru un debutant care vorbeste limba italiana nu este nici pe departe 2000 lei; iar dupa cateva luni NU se dubleaza in nici un caz!!!! Salariul pt un vorbitor de limba italiana + engleza poate fi maxim 350-400 euro, insa cred ca si asta este o suma departe de realitate.
Un articol cu informatii eronate si flase!
Ionela la 27 Octombrie 2010, ora 10:33
Credeti-ma ca exista si alte domenii si alte joburi in care poti sa castigi sume frumusele chiar si fara experienta. Si aici chiar vorbesc in cunostiinta de cauza!
Marinescu Gheorghe la 27 Octombrie 2010, ora 11:06
Stimati d-ni, stimate d-ne , mai lasati-ne cu "visurile" astea de ... auzi ! o mie de euro pe luna.... Poate prin Bucuresti mai adulmeci asa ceva, dar la nivelul tarii e dezastru, nu se sare mai sus de 250 euro pe luna. Exceptiile sunt agentiile si regiile statului. Macar pe asemenea site-uri sa nu mai facem politica....
As mai avea multe de spus, dar sunt ocupat cu ... statul degeaba! Eu la munca 10-11 ore pe zi , sase zile pe saptamana , pe 800 RON pe luna , NU MA DUC !!! Astea sunt salariile care se ofera in oraselele de provincie, vezi cazul meu Ramnicu Valcea .
Nepotismul la 27 Octombrie 2010, ora 17:10
Genpact are anunturi care se repeta de vreo 5 ani,eu si colegii mei de facultate am fost la ei la interviuri chiar si cu limbi exotice si tot nu ne-au angajat,pt.ca e pe stim noi ce...,se stie ca daca n-ai persoana de legatura....
In schimb au angajati doar cu liceu si care vb limbi straine la nivel de gradinita,insa ghici ciuperca cum au fost angajati???
Intr-adevar sunt salarii de 1000 si mai mult de euro,insa dupa multi ani se poate atinge acest salariu si nu toata lumea,doar cine stie sa se faca iubit pe acolo
Texby la 27 Octombrie 2010, ora 20:03
Sfatul meu , ar fi sa nu mai fiti atat de revoltati..pana la urma fiecare isi face treaba asa cum poate... fara sa viseze, va dau un ex. am terminat REI-ul vb. EN. IT. si GER. am avut oferte de serv. platite cu max. 400 Eur. totusi ca sa traiesc "relativ bine" m-am reorientat, in momentul de fata lucrez ca electrician automatist, administrez din punct de vedere tehnic un lant de magazine (diferit total de pregatirea mea initiala)si castig...in jur de 2000 de euro/ luna (incl. bons) asa ca loc este pt. toata lumea... din pacate sansa si cateodata vointa..lipsesc. O sugestie ar fi sa incercati si altceva, sa nu va plafonati in ceva ce nu va poate aduce satisfactie si sa va lasati influentati de astfel de articole pompoase.
Xyz la 28 Octombrie 2010, ora 15:42
daca vreti bani munciti! majoritatea dupa ce termina facultatea asteapta sa fie angajati si apoi incep sa se planga de angajatori!
cat timp nu sunteti performanti, nu aduceti profit de nici un fel angajatorului lasati deoparte pretentiile!
vreti bani multi, dar vreti sa aveti timp sa va si distrati!
daca auziti de unii ca au bani deveniti invidiosi, dar dupa ce vi se spune cum se castiga banii va retrageti pentru ca toti vreti munca de birou sa vi se maresca fundurile, sa vi se taseze coloana vertebrala, sa purtati dioptrii cat mai mari!
se pot castiga bani multi in romania, dar toti vreti informatii gratis!
prea putini cauta cu adevarat!majoritatea asteapta sa fie cautati de ... angajatori!
de stapanii de sclavi!
cei care lucreaza 8 ore pe zi sunt sclavii!
merg la serviciile lor si apoi dupa program incep sa se planga cunoscutilor si necunoscutilor de cat de greu e sa stai pe scaun!
plangeti in continuare!
Elena la 28 Octombrie 2010, ora 20:25
BPO in sus BPO in jos, ce inseamna de fapt? Call center? Salariu de debut de 1000euro asta nu te ajuta cu prea mult pe termen lung daca nu mai poti avansa decat schimband compania. trebuie sa vorbesti limbi "exotice" ok, dar in ce consta de fapt munca?

  Inapoi la articolul Ce job trebuie sa alegi pentru salariu de 1.000 de euro dupa un an de munca

Setari Cookie-uri