Comentarii pe articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro


O imbecilitate

Carmen Tamasi la 26 Octombrie 2010, ora 15:51
Sunt membru CECCAR, din Braila si pot sa va spun ca nu aplica nimeni acele onorarii. Pentru expertize judiciare onorariile se stabilesc de instanta. Pentru lucrarile contabile se negociaza direct . Este o aiureala a Consiliului concurentei. Nu exista nici o obligativitate ca evidenta contabila sa fie tinuta de membrii CECCAR, in lipsa unor sanctiuni pentru neaplicarea prevederilor specifice din Legea contabilitatii. Exista o adevarate inflatie de contabili pe piata si atunci de unde ideea asta a tarifelor controlate? Nu am auzit de nici o actiune a CECCAR care sa urmareasca aplicarea onorariilor prevazute de regulament. In concluzie, piata de contabilitate este o piata absolut libera. Amenda aceasta este o mare imbecilitate, oare cine a comandat aceasta mizerie...si cu ce scop. Tragismul situatiei consta in faptul ca va luptati voi cei numiti in functii si platim noi cei care muncim si nu castigam nimic. Absolut normal pentru Romania ????!!!!
Constantin Bucur la 26 Octombrie 2010, ora 16:28
Aceasta amenda nu are nici un fel de logica si nici un fel de legatura cu nimic altceva, decat sa se mai faca rost de niste bani . Punct si de la capat.

  Inapoi la articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile