Comentarii pe articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro


era si timpul

Ela la 26 Octombrie 2010, ora 16:46
daca ai o firma cu 1 facutra pe luna si nu-ti merita sa platesti contabil cu jumate/sfert de norma esti obligat sa te adresezi unui expert contabil autorizat CECCAR care sa-ti verifice vezi doamne catul si restul celor sase facturi la bilant si ai acelasi tarif ca si cel cu mii de facturi si sute de angajati care pe langa poate are trei contabil angajati dar nu sunt membri CECCAR.
Marc la 27 Octombrie 2010, ora 00:46
Super ok,era si timpul sa termine cu "organisme profesionale" de genu asta.Mai urmeaza si desfiintarea baroului si atunci nici un student nu va mai trebui sa dea spagi sau sa fie ruda cuiva sa obtine o astfel de diploma.Faci faculta si profesezi,daca stii ce faci e ok daca nu,te lasi singur .In felul acesta se poate vorbi si de liberalizarea preturilor ,da asta nu prea convine acestor carteluri.
Mares Stefan la 27 Octombrie 2010, ora 08:25
Ești pe piață ? Prestator ? Ți-ai afișat cumva "tarifele" ca la un "service auto" ?Sau ai răspuns doar la întrebarea, cât vreți ? Și ai negociat ... efectiv... cât ai primit!
PS Dacă clientul tău te-a căutat pentru că ești membru "CECCAR" cu siguranță, nu-i vina ta! Dumnealui a vrut doar să trateze -garantat - cu un profesionist
Ah, nu ești membru CECCAR, ci doar prestator ? Păi atunci doar când ești întrebat De ce ? Nu ești? Te simț deranjat și pus în inferioritate. Doar pentru că ai refuzat să te împlinești profesional.
Sau nici prestator nu ești ? Ci client. Păi ... dă un anunț, cauți ... ori orgeanizează chiar un concurs ... și .... cu siguranță -ți vei găsi contabilul sau contabila .... potrivită. Și te vei convinge că primește doar cât ai și a acceptat să.-i plătești.
Deci unde-i cartelul ? Undei- monopolul ?

  Inapoi la articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile