Comentarii pe articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro


era si timpul

Ela la 26 Octombrie 2010, ora 16:46
daca ai o firma cu 1 facutra pe luna si nu-ti merita sa platesti contabil cu jumate/sfert de norma esti obligat sa te adresezi unui expert contabil autorizat CECCAR care sa-ti verifice vezi doamne catul si restul celor sase facturi la bilant si ai acelasi tarif ca si cel cu mii de facturi si sute de angajati care pe langa poate are trei contabil angajati dar nu sunt membri CECCAR.
Marc la 27 Octombrie 2010, ora 00:46
Super ok,era si timpul sa termine cu "organisme profesionale" de genu asta.Mai urmeaza si desfiintarea baroului si atunci nici un student nu va mai trebui sa dea spagi sau sa fie ruda cuiva sa obtine o astfel de diploma.Faci faculta si profesezi,daca stii ce faci e ok daca nu,te lasi singur .In felul acesta se poate vorbi si de liberalizarea preturilor ,da asta nu prea convine acestor carteluri.
Mares Stefan la 27 Octombrie 2010, ora 08:25
Eti pe pia ? Prestator ? i-ai afiat cumva "tarifele" ca la un "service auto" ?Sau ai rspuns doar la ntrebarea, ct vrei ? i ai negociat ... efectiv... ct ai primit!
PS Dac clientul tu te-a cutat pentru c eti membru "CECCAR" cu siguran, nu-i vina ta! Dumnealui a vrut doar s trateze -garantat - cu un profesionist
Ah, nu eti membru CECCAR, ci doar prestator ? Pi atunci doar cnd eti ntrebat De ce ? Nu eti? Te sim deranjat i pus n inferioritate. Doar pentru c ai refuzat s te mplineti profesional.
Sau nici prestator nu eti ? Ci client. Pi ... d un anun, caui ... ori orgeanizeaz chiar un concurs ... i .... cu siguran -i vei gsi contabilul sau contabila .... potrivit. i te vei convinge c primete doar ct ai i a acceptat s.-i plteti.
Deci unde-i cartelul ? Undei- monopolul ?

  Inapoi la articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro

Setari Cookie-uri