Comentarii pe articolul Isarescu: Eu am condus un guvern care a pierdut alegerile, dar am promovat politici coerente


Escrocul escrocilor

Catalin la 27 Octombrie 2010, ora 16:55
ar trebui sa va interesati mai bine de cine este isarescu;) este membru al comisiei trilaterale ..fondata de David Rockefeller n 24 iulie 1972..dati un mic search pe google si cautati ce a facut David Rockefeller si cautati si despre grupul Bilderberg ....hotii care sunt ..ca au falimentat o lume...de ce nu sunt si china sau rusia falimentare? pentru ca sunt puteri nationale..icon-uri...inca nu au ajuns acolo ..da dupa cum merge treaba..si dupa cum se imprumuta toate tarile din ue de la fni ..o sa ajungem sa vindem toate companiile de stat;)
Florin Cezar la 27 Octombrie 2010, ora 20:09
si dece ar trebui sa exite vreo companie la stat??
Horatiu la 28 Octombrie 2010, ora 09:50
WOW, toate tarile din ue se imprumuta de la FNI ?! (De-aia s-a prabusit FNI-ul..:); Catalin, cred ca te uiti prea mult la filme cu Jackie Chan, si la Cartoon Network...internetul inseamna si altceva in afara de google. Inteleg ca esti foarte satisfacut de modul in care sunt conduse companiile de stat..
la 29 Octombrie 2010, ora 11:22
chiar asa. de ce ar trebui sa existe companii la stat? ca sa avem noi management neperformant de sustinut?
nu mersi. eu astept sa se dea legea prin care nu mai sunt obligatorii contributiile la stat, ca m-am saturat sa arunc banii pe fereastra in curtea statului doar asa ca sa ma scuipe in cap mai tarziu.
politicile dlui. Isarescu au fost intr-adevar potrivite la vremea lor si cred ca si acum are solutii, dar nu il intreaba nimeni.
de ce? pentru ca trebuie sa raman loc de fraude si combinatii politice pe banii nostri pe care dl. profesor le-ar putea impiedica.

  Inapoi la articolul Isarescu: Eu am condus un guvern care a pierdut alegerile, dar am promovat politici coerente

Setari Cookie-uri