Comentarii pe articolul MOTIUNEA A PICAT: Guvernul Boc ramane


o veste buna pentru mediul de afaceri

Dan I. la 27 Octombrie 2010, ora 18:26
pe termen scurt, am evitat o catastrofa!
Gherghina Doinita la 27 Octombrie 2010, ora 18:31
crede-ti ca veneau alti mai destepti?
ei se rotesc(adica cei ce fura fac cu randul)
Georgescu Vior la 27 Octombrie 2010, ora 18:32
boc este o catastrofa
Vana Radu la 27 Octombrie 2010, ora 18:45
Chiar ati sperat ca va trece ? Credeati cumva ca parlamentarii opozitiei sunt mai buni decat cei de la putere? POVESTI !!! Una li-i cununa, circul mediatic din ultima vreme este numai PRAF IN OCHII P ... ROSTIMII. Pe saracia si lipsa de fonduri existenta, in fapt, sunt toti pe-o mana, putere si opozitie, isi impart cum pot ciolanul. Sigur ca cei de la putere iau halcile mai mari si opozitia se teme ca in curand nu-i va mai ramane nimic.
Cred ca ar fi cazul sa se astearna toti pe munca pozitiva, creativa, atat cat ii duce capul si sa incerce efectiv sa faca ceva concret pentru tara si pentru cei care i-au votat, indiferent in ce tabara i-au plasat.
la 28 Octombrie 2010, ora 01:47
Guvernele Roman, Vacaroiu, Ciorbea, Radu Vasile, Tariceanu si Boc au fost o catastrofa. Au mai ramas vreunele pe afara? Nesemnificative... Sunt atat de inruditi in ticalosie ca nici nu mai vad sensul schimbarii. Doar o schimbare radicala ar mai aduce ceva bun. Exista si o a patra cale in afara triunghiului PDL-PSD-PNL insa pun pariu ca nu o ghiciti.

  Inapoi la articolul MOTIUNEA A PICAT: Guvernul Boc ramane

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile