Comentarii pe articolul Miliardarul Ioan Niculae, despre motiune: O decizie corecta. Vezi si alte reactii din business


reactii dupa motiune

Nistor Cristian la 28 Octombrie 2010, ora 09:30
Ce va pot spune in cateva randuri dupa ce am citit acest articol , este ca ma dezgusta afirmatile domnului ........... care pana acum cateva saptamani critica intens Guvernul Boc pe tema TVA si amenintand ca isi muta sediul de firma in Bulgaria intrand pe aceasta tema in discutii cu Traian Basescu si care acum se declara multumit de rezultatul motiuni.
Sunt de acord ca ne asteapta o iarna grea si nu doar din punctul scaderilor de temperatuta , iar dupa parerea cea mai grea de dupa instalarea crizei in tara noastra , dar acest Guvern trebuia sa cada.
Constienti trebuie sa fim ca daca Guvernul cadea avem cu siguranta parte de alte " circuri" deoarece eu nu am vazut din partea opozitie nici o structura de guvernare .
Cine ar fi fost prim-ministru ? Antonescu sau Ponta
Si ministri ? cati PSD cati PNL? Poate stie cineva raspunsul .
Gura Ovidiu la 28 Octombrie 2010, ora 10:32
Asta poate parlamentul in actuala schema, mai mult nu poate !
Premierul Boc trebuia schimbat de foarte mult timp, dar unde mai gaseste dl presedinte un om atat de supus lui. Cu aceasta motiune opozitia a pierdut, iar guvernul a castigat dar pdl-ul a pierdut.
Raileanu Constanta la 28 Octombrie 2010, ora 10:54
Domnule Nistor, esti nitel confuz. Trebuia sa cada guvernul dar suntem constienti ca nu avem alta varianta. De ce sa nu recunoastem ca opozitia nu e interesata de bunastarea tarii, e interesata doar de puterea de afura, de a stabiliza si de a vinde minciuni maselor credule. A venit cumva opozitia, in speta psd-itii, cu propuneri credibile, aplicabile? Cand promit ei mariri de salarii si pensii, se gandesc cumva sa aduca inapoi banii furati in anii cat au fost la putere? Banii statului au fost banii de buzunar ai lor si ai acolitilor care au ingrosat la maxim randul bugetarilor. Nu cred ca actuala putere si-ar taia craca de sub picioare prin reduceri drastice, daca ar exista bani. In "sacul" bugetului de stat si-au bagat toti mainile pana la coate iar cei care muncesc sa intretina armata de bugetari sunt din ce in ce mai putini. Politicienii nu au interese nationale, doar personale, de marire si inavutire. Ei sunt ciocoii noi, la fel ca cei vechi.
Teodora Lefter la 29 Octombrie 2010, ora 14:09
Aveti dreptate, doamna Rileanu. Fiecare partid, cand a fost la guvernare, nu a avut mama si tata ( a se citi electorat) sa se gandeasca si la ei(el). Parlamentarii-guvernanti au avut in schimb matusi bogate care le-au lasat mosteniri maaari iar pentru tara nu au putut face mare lucru datorita poverilor lasate de "vechiul guvern". Fiecare partid, cand a fost in opozitie nu s-a obosit sa ajute cu idei constructive guvernarea pentru ca se gandeau ca trebuie sa ajunga la putere fie ca stia cum este acolo sau ravnea la pozitie. Asa au trecut anii, ei s-au rotit, daca au putut -daca nu s-au stradiut sa arate ca le pasa de amaratii care nu o duc bine, cu gandul ca la primele alegeri vor fi primii. Acest cerc vicios va mai dura atata timp cat vom avea aceiasi parlamentari care devin pe rand guvernanti. Cei care incearca sa devina realisti - oricare ar fi ei - in aceasta perioada nu au credibilitate pentru ca vin din aceeasi clasa politica formata dupa anii '90. Greu de ales bobul din neghina!

  Inapoi la articolul Miliardarul Ioan Niculae, despre motiune: O decizie corecta. Vezi si alte reactii din business

Setari Cookie-uri