Comentarii pe articolul Razvan Blid, CHR Consulting: Tarifele din consultant pentru francize ajung si la 15.000 de euro


O neintelegere

Butar Florin la 22 Iunie 2008, ora 08:31
O neintelegere
Nu cred ca aceasta este o suma care poate ajuta viitorul francizelor, pentru a incepe o astfel de afacere si nu cred ca ei sunt de fapt cei care vor fi viitori oameni care sa desfasoare acctivitatiile, se poate face si o suma mai mica pt o astfel de consultanta(3000-6000). Dar asa cum v-am spus asta depinde de cei care doresc o franciza si sa nu uitam ca o franciza, sa fim seriosi, nu are nevoie totdeauna de o consultanta care sa coste atat de mult.
Imi cer scuze daca am afectat firma de mai sus care se ocupa de francize eu cu firma mea va puteam face si la 5000,
Stima
Denisa Apostol la 23 Iunie 2008, ora 18:04
Va multumesc pentru feedback.

Asa cum scrie in articol ( "Plaja noastra de preturi porneste de la 1.500 de euro si poate ajunge la lucrari laborioase de 15.000 euro" ), 15.000 de euro este unul din preturile maxime practicate de compania respectiva de consultanta, reprezentand o consultanta realizata de un Senior Consultant la tarife mai mari, pe o perioada mai lunga de timp (se plateste pe ora) si pentru un proiect mai amplu; depinde de ceea ce solicita clientul si daca isi permite acesti bani si acel consultant.

Altfel, se poate face consultanta si cu 3.000-5.000 de euro. Clientul hotaraste singur daca are nevoie de ajutor in francizare, in ce consta ajutorul si la ce consultant sa apeleze, in functie si de bugetul sau.

Va multumesc inca o data si va doresc o zi buna!

  Inapoi la articolul Razvan Blid, CHR Consulting: Tarifele din consultant pentru francize ajung si la 15.000 de euro

Setari Cookie-uri