Comentarii pe articolul Signal Iduna, un sediu amenajat dupa preferintele angajatilor


birou sec

Cirjan Nicoleta la 29 Octombrie 2010, ora 15:44
acest birou nu arata bine deloc. arat fix la fel ca miile de birouri din acest oras: plicisitor, rigid si rece, fara nicio nota personala.
cred ca ar trebui sa cautati mai bine spatiile care intra la aceasta sectiune a site-ului
Romania Ats la 29 Octombrie 2010, ora 17:34
sub nici o forma, acel sediu nu arata ca ar fi amenajat, iar despre gusturile angajatilor... vai de capu' lor. daca vrei un spatiu amenajat cu care sa te lauzi, asa cum pare a fi acest articol, angajezi un arhitect care sa lucreze la imaginea ta.

sediu firmei arata exact ca si pozitia lor in piata: zero.

Brustur Horia la 29 Octombrie 2010, ora 18:16
Caminele studentesti din regie arata mai bine... Nu prea ati avut inspiratie azi.
Moraru Carmen Gabriela la 30 Octombrie 2010, ora 00:38
boring.......asta-i spatiu frumos amenajat? maaaai sa fie. ca eu cred ca-i asa din cauza lipsei de confort de acasa a personalului, aia cred ca si acasa au despartitoare dinalea la geamuri...foarte banal...mare aranjament...ha ha ha...
la 31 Octombrie 2010, ora 08:48
Si unde ar fi cei 13 mp corespunzatori fiecarui angajat?! nu ca fiecare ar trebui sa stea un mijlocul unui patratel de 13 mp, dar din vizualizarea pozelor nu prea rezulta unde sunt, as pe ansamblu...poate cu casa scarilor......orientarea nu e deloc dupa angajat, ci este la fel ca o companie obisnuita. unde se lucreaza in echipe. imi place sala pt pauza de masa. are ce ii trebuie - strictul necesar. Micute in schimb salile de sedinte. dar poate la cati angajati au, daca fac sedintele restrans.....merge. Apreciez totusi stilul office, simplu.

  Inapoi la articolul Signal Iduna, un sediu amenajat dupa preferintele angajatilor

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile