Comentarii pe articolul Acordul cu FMI, in PERICOL: Negocierile sunt in impas


FMI

la 31 Octombrie 2010, ora 15:54
In acest moment Romania ar avea nevoie de un capital de lucru in valoare de circa 12 miliarde euro pentru a-si sustine cheltuielile din buget.Pentru pensii salarii si alte cheltuieli bugetare. Chibzuite! Am facut abstractie de imprumutul deja efectuat de cu putin peste 14 miliarde euro. Cred ca s-ar gasi si fara sustinerea FMI. Iar capitalul chinez abia asteapta. Pentru investitii peste suma de 12 miliarde euro! Dar e blocat. De ce? Putem specula dar poate gresim!
Munteanu Dumitru la 31 Octombrie 2010, ora 18:43
Nu sunt economist, dar imi pun intrebarea: de ce FMI se baga sa "ajute" institutii private, in detrimentul populatiei. Inteleg ca, impune anumite reguli cu reducerea cheltuielilor din institutiile de stat (invatamant, sanatate etc). ce consuma bani de la buget De aici, inteleg ca FMI, doreste ca profesorul ce i s-a micsorat salariul, ar trebuii sa suporte si comisioanele absurde si dobanzile ce cresc continuu, asta ca un exemplu. Sunt multe fabrici patronate de oameni de afaceri ce se descurca greu: de ce nu intervine si pt. acele firme, FMI-ul?

  Inapoi la articolul Acordul cu FMI, in PERICOL: Negocierile sunt in impas

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile