Comentarii pe articolul Acordul cu FMI, in PERICOL: Negocierile sunt in impas


OUG

la 31 Octombrie 2010, ora 17:15
In momentul in care dobanzile creditelor au crescut, au crescut dobanzile tuturor creditelor, inclusiv a celor din sold. Dar cand bancile au scazut dobanzile, au scazut doar pentru cele nou acordate.
Oricum, avantaj pentru client e doar eliminarea/diminuarea comisionului de rambursare anticipata. Restul clauzelor sunt interpretabile, iar bancile le-au interpretat dupa bunul plac.
Clauza referitoare la dobanzi, se aplica la dobanda dupa x cresteri.
Asteptati-va la cresteri ale indicilor ROBOR/LIBOR/EURIBOR, si atunci sa vedeti cresteri ale ratelor... Creditele cu ipoteca sunt pe 30-40 ani!
Ce ar insemna pentru creditele cu ipoteca EURIBOR la 6 luni de 5% la care sa se adauge o marja de 10 puncte...o sa vina atunci FMI sa spuna ca sunt dobanzile prea mari, si sa "oblige" bancile sa le reduca? Ma indoiesc...
Atanasescu Silvana la 1 Noiembrie 2010, ora 09:31
Pai bineinteles ca nu o sa vina, doar stim cu totii ca FMI-ul asta este tot o banca, deci, de ce sa ne miram ca tine cu bancile. Totul este facut ca bancile sa iasa in castig.

  Inapoi la articolul Acordul cu FMI, in PERICOL: Negocierile sunt in impas

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile