Comentarii pe articolul ANRCTI: Tarifarea apelurilor primite nu este exclusa


Tarifare si la apelat sau dublare a tarifului

ioang2102 la 23 Iunie 2008, ora 10:00
Tarifare si la apelat sau dublare a tarifului
Nu este prima oara cand vad aceasta stire. Face parte din recuzita zvonistica de manipulare de din-nainte de 1989 cand se spunea ca urmeaza sa se scumpeasca produsul X cu 100 lei si eram foarte multumiti cand se scumpea cu doar 50. Daca tarifara apelurior va pastra pretul actual prin impartirea costului 50% si 50% intre apelant si apelat poate ca ar mai merge. Daca masura nu are drept scop de cat dublarea costului unei convorbiri,atunci personal voi renunta la cele trei abonamente pe care le detin. Am trait pana in 1993 fara mobil, pot trai si in continuare. ANCRTI poate decide orice impreuna cu companiile de telefonie mobila - decizia si banii sunt la client.
Sanatosi sa fim cu totii !
Nicolae Cristian Socaci la 25 Iunie 2008, ora 10:24
In momentul in care voi fi taxat ca sunt sunat renunt definitiv la telefon.. Sa vad eu companiile cum ma taxeaza atunci sau cand am credit 0
Cristian Lungu la 30 Iunie 2008, ora 23:59
Si daca ma suna cineva, din pura greseala, ar trebui sa platesc pentru ca am raspuns la telefon? Daca se pune problema asa, inseamna ca suntem pozitionati pe aceeasi treapta de idiotenie cu americanii.... Sau, si asta este foarte grav, intreaga manevra se face cu generosul concurs al politicienilor nostri... Sau, poate mai stie cineva o motivatie mai aproape de adevar pentru care ANCRTI aduce acest subiect in discutie.... Care ar putea fi acela?

  Inapoi la articolul ANRCTI: Tarifarea apelurilor primite nu este exclusa

Setari Cookie-uri