Comentarii pe articolul Isarescu, despre miscarile la preturile combustibililor: Nu inteleg logica!


da' logica bancilor in relatia cu clientii o intelege?

Cristina Cristina la 4 Noiembrie 2010, ora 14:02
da' logica bancilor in relatiile cu clientii o intelege? ca e in gradina lui in primul rand
la 4 Noiembrie 2010, ora 16:50
Dl Isarescu are o problema si una foarte mare ( as spune chiar o responsabilitate majora fata de poporul roman la dezumanizarea acestuia , caderea morala si psihica a natiunii romane ceva asemanator cu GENOCITUL lui Ceausescu) privid politica bancara din romania . Numai BNR-ului i se datoreaza criza profunda in care ne-am adancit datorita jocurilor facute de BNR in folosul marilor bancheri si corporatii prin politica dobanzilor , politica repatrierii capitallui investit de catre straini in romania . BNR ar trebui sa fie paznicul guvernului privind politica financiara sa dea peste mana guvernului cand face ilegalitati . Din romania iese anual mai multa valuta decat intra . Datorita politicilor fiscale si financiare incoerente de care nu se leaga nimeni. Sau sant facute cu buna stiinta de masonerie in cardasie cu reprezentantii poporului alesi de prostime.
Capraru Gheorghe la 4 Noiembrie 2010, ora 18:47
Draga CRISTINA CRISTINA. Întrebare :Ai auzit de MASONERIE ? Dacă răspunsul este da, încearcă să aprofundezi subiectul și să vezi corespondențele.

  Inapoi la articolul Isarescu, despre miscarile la preturile combustibililor: Nu inteleg logica!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile