Comentarii pe articolul Amenzi de pana la 4.000 lei daca nu folosesti cauciucuri de iarna [Update]


Jaf la drumul mare

Damiescu Alexandru Ioan la 5 Noiembrie 2010, ora 09:22
Cu legea asta drumarii se spala pe maini si arunca vina pe soferi.
Nu merge cu taxa de autostrada se gaseste ceva sa mai lom bani pentru drumuri.
Pitis Gheorghe Gabriel la 5 Noiembrie 2010, ora 09:53
Sa-mi spuna desteptii care au gandit legea cum te ajuta lanturile pe gheata. Sa puna mana sa deszapezeasca la timp, ca in tarile civilizate, si nu se va mai bloca traficul. Bagati iar mana in buzunarele romanilor, nesatulilor. Au unii interes sa vanda cauciucuri si lanturi, propun un proiect de lege si parlamentarii alesi de noi sa ne apere interesele vor vota fara sa stie ce voteaza. Neeeeeeeeeeeesimtiti.
Cartojanu Alexandru la 5 Noiembrie 2010, ora 10:05
Bine, bine, acesta este un proiect.
Pana atunci se ridica mai multe semne de intrebare:
a) De cand intra legea in vigoare?
b) Prevederile legii se aplica retroactiv, caci suntem deja in 5 noiembrie?
c) De ce se vine cu asemenea lege, cand se stie ca multi soferi nu au bani decat de benzina si traiul de zi cu zi este dificil?
d) Oare cati dintre politicienii nostri detin firme ce se ocupa cu vanzarea de anvelope si nu numai a lor?
SUGESTIE
Sa se verifice la Registrul Comertului cate firme de profil apar in aceasta perioada si cine sunt patronii?
Pirvu Vasile-Adrian la 5 Noiembrie 2010, ora 10:36
Eu cred ca firmele sunt aparute deja si probabil ca si stocul de anvelope este asigurat, se mai asteapta doar unda verde.
Ati uitat cum se proceda la importurile de cereale cand se dadea ord. de urgenta (valabila 24 h)cand vaporul era deja in rada portului. Este adevarat aia nu erau portocalii - la vremea aia.
la 5 Noiembrie 2010, ora 11:29
Cine mai vrea sa se imbogateasca pe baza oamenilor saraci ? nu mai au de unde sa faca rost de bani ? sa le fie rusine , isi bat joc de oamenii acestei tari.
Costin Adrian la 5 Noiembrie 2010, ora 14:08
In cazul in care se va aplica aceasta lege, fiti siguri ca in momentul in care voi fi oprit de "militia rutiera" le voi da jet direct si imi voi continua linistit drumul "inzapezit". Pana cand sa'i mai suportam pe imputitii astia?! Dar ce m@#% mamii lor, ma dau banii afara din casa? Hai sictir cu anvelopele lor, ca nu isi pune nimeni cauciucuri de iarna pe cazane din Bulgaria.
Danila Ancuta Daniela la 5 Noiembrie 2010, ora 18:38
daca tara noastra era de calibrul germaniei, frantei, olandei, austriei.... aceasta lege avea toate aprobarile din lume, era aplicata fara comentarii, criza sau nu, dar pentru ca tara noastra se numeste romania prima si singura intrebare care ne vine este: cat si de unde se gandesc guvernantii sa mai fure! asta e adevarata tragedie. legea isi are sensul si rostul ei, dar pentru ca suntem amarati , saraci si furati din toate directiile , bineinteles ca suflam in iaurt, ciorba, zmantana... si toate ni se par acre, toate ne ard, toate ne ingroapa si mai tare in amaraciune! cand om ajunge la poarta raiului ne vom intreba oare sf petru vrea sa fure si el ceva de la noi? asa de rau si neincrezatori am ajuns! vai de viata noastra! dar ne meritam soarta ca asteptam sa ne ingroape astia de vii, dupa ce intai ne rod si carnea de pe oase.

  Inapoi la articolul Amenzi de pana la 4.000 lei daca nu folosesti cauciucuri de iarna [Update]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile