Comentarii pe articolul Boagiu: Obligativitatea echiparii cu anvelope de iarna, aprobata in 2 saptamani


anvelope de iarna

Ionescu la 5 Noiembrie 2010, ora 18:06
daca nu este zapada pe strada,anvelopele de iarna nu sint un avantaj..
Matei la 6 Noiembrie 2010, ora 23:35
Ce fac cei care nu au bani pentru a cumpara si pentru a monta la un service astfel de anvelope? De ce cind e vorba de un nou bir se pune imediat in vigoare noua ordonanta si daca este ceva ce trebuie sa dea Statul dureaza ani de zile?! Chiar credeti ca noi - oamenii de rind - dispunem de sumele pe care le aveti Dvs. cei din guvern care ati economisit in 2009 sume de 300.000 Euro!? Chiar nu mai puteti gindi prin prisma omului de rind care face mari eforturi sa supravietuiasca??? Dumnezeu va va vedea cindva, nu se poate ...
Ionut la 7 Noiembrie 2010, ora 20:56
cat la suta din afacere are PDL //??
Moisescu Gabriel la 8 Noiembrie 2010, ora 07:39
Subscriu comentariului postat de Dl. Ionescu....Cat despre ideile Min Transp, de ce ar fi ma bune ale D-nei Boagiu decat ale fostilor? Tot dracu ala sunt toti ....
Hora Cosmin la 8 Noiembrie 2010, ora 08:28
Astia vor sa ne omoare de toti , ideea este buna dar modul in care vor sa o implementeze ne va omora. Veniturile noastre din romania , mai ales acum , nu ne permit asa ceva si daca esti prins amenda te falimenteaza de tot .
Mai intai asigurativa ca romani au bani pt asa ceva si apoi dati o astfel de lege.
Mmm la 8 Noiembrie 2010, ora 09:37
Costul cu antigel? domnule nu se mai schimba antigelul din motor de mult timp, dumneata tot dacai 1100 conduci?
Dutescu Gabriela la 8 Noiembrie 2010, ora 09:49
Oameni buni,
de ce nu ii intelegeti si pe ei....prieteni buni ai celor din Guvern sunt importatori / distribuitori de anvelope de iarna. omul derand face rabat la capitolul asta pe timp de criza, ceea ce duce la scaderea vanzarilor. Si atunci ce facem? Vorbim cu prietenii sus pusi, le promitem si lor comisionul aferent, dupa care mai apare o ordonanta....... Hai ca nu aveti pic de suflet :( Sanatosi sa fim ca in nadejdea lor ajungem la Balaceanca..
Cretu Florenta Simona la 8 Noiembrie 2010, ora 11:57
Doamna ministru, ce se intampla in cazul in care drumul nu este curatat, sau starea lui este degradata? Cine va raspunde cu capul, eventual libertatea pentru acestea? In acest caz cine va fi sanctionat? Si cu ce sume? La fel de mari? Mai intai oferiti dvs. conditii si apoi cereti de la altii sa respecte ceea ce impuneti. Nu va ganditi numai la jecmaneala. Nu mai aveti de unde face rost de bani publici pentru cheltuieli "publice"?
Turceasca Ana-Maria la 8 Noiembrie 2010, ora 12:20
dar cei care avem anvelope all season ? suntem obligati la astfel de anvelope?
Cornel Haristiade la 8 Noiembrie 2010, ora 12:39
DE CE NU SE PUNE OBLIGATIVITATEA CUMPARARII DE SAPUN, PASTA DE DINTI,SAMPON?AM FI MAI CURATI...
la 8 Noiembrie 2010, ora 12:40
Doar cetatanii au obligatii , indatoriri si sunt supusi penalizarilor??? statul si firmele de dezapezire si intretinerea drumurilor nu??? se mai aplica astfel de legi si in alte state??? avand in vedere situatia economica actuala a romanilor nu cred ca e normala aceasta lege intr-un timp atit de scurt. GUVERNUL ACTIONEAZA IN FAVOAREA CETATENILOR SAU A ANUMITOR TERTI? IN SPATELE LEGILOR SUNT INTODEAUNA INTERESELE UNORA. SPER SA VINA SI VREMEA CAND GUVERNANTI VOR FI PENALIZATI!
Petcu Cristian Mihai la 8 Noiembrie 2010, ora 16:26
Eu d'abia ce mi-am cumparat (inainte de aparitia acestei idiotenii) cauciucuri all-sesons. Astea merg si iarna si vara. Spe ca sunt bune. In lege ce scrie?
Ala Cu Sapa la 9 Noiembrie 2010, ora 09:26
Obligati sa mearga cu cauciucuri de iarna 5 luni pe an sunt doar cei din Finlanda.
Ungaria cred ca este f asemanatoare cu tara noasta ca si clima, la ei de ce nu e obigatoriu sa ai cauciucuri de iarna?
D-lor guvernanti haideti sa facem ceva sa iesim si noi mai bine. Ne dati un cont in care sa va trimitem cat va iese voua la un set de cauciucuri de iarna si noi mergem tot cu cele de vara. Ce ziceti?
Grivei la 10 Noiembrie 2010, ora 08:41
Niste prosti. Vor scadea vanzarile de combustibil, implicit incasarile la buget din taxele aferente. Va creste deficitul comercial pt ca se vor importa un numar mare de anvelope. Va scadea siguranta in trafic, pentru ca multi oameni vor monta anvelope second hand. In schimb va creste coruptia in randul miitienilor.

  Inapoi la articolul Boagiu: Obligativitatea echiparii cu anvelope de iarna, aprobata in 2 saptamani

Setari Cookie-uri