Comentarii pe articolul Ce previziuni are Oxford Economics pentru economia Romaniei - Pesimism pe linie


Dar daca si acest articol este la fel ca cel din "The Economist"

la 6 Noiembrie 2010, ora 10:49
Cine altii ar putea fi beneficiarii unor informarmatii contrare expertilor FMI, decat spoliatorii de 20 de ani a economiei Romanesti. In anii 1994-95, am facut pubica ideea ca Academia Romana se poate constitui in "statul major" al armatei de cercetatori si proiectanti amenintati atunci cu somajul, care sa lupte cu "agresiunea tehnologica" pregatita asupra Romaniei, proferand ca industria romana este un "morman de fiare vechi".
Recent am constatat ca Institutul de cercetari Economice si Prognoza Economica a preluat in sfarsit initiativa, dar armata de care diSpune este mai mult decat decimata. Niciodata nu-i prea tarziu, dar intarzierea a facut ca factura de criza a Romaniei sa fie mai mult decat piparata. Sper ca aceasta initiativa va fi sprijinita si de structurile eupopene, care probabil ne vor da o mana sa "iesim sin sant", dupa ce tot ei ne-au impins acolo. Mie teama ca articolul apartine celor de pe urma.
Doamne apara Romania si desteapta-i pe romani din somnul cel de moarte !
Cucu Adrian-Constantin la 3 Mai 2011, ora 09:21
Nimeni nu ne poate ajuta mai bine decat noi insine. UE, FMI si NATO n-au niciun interes ca Romania sa se dezvolte si sa devina o forta desi avem acest potential mai mult decat vecinii nostri. Suntem dirijati din afara tarii de catre straini care au clasa politica ca si complici. Noi putem spera sa vina vremuri mai bine insa Romania nu se va putea ridica decat prin: munca, productivitate, export si restrangerea cheltuielilor bugetare alaturi de reforme reale si de un pachet legislativ simplu si eficient.

  Inapoi la articolul Ce previziuni are Oxford Economics pentru economia Romaniei - Pesimism pe linie

Setari Cookie-uri