Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Cauciucuri de iarna

Crivat Marius la 8 Noiembrie 2010, ora 11:53
Legea in sine este foarte buna, dar cuantumul de amenzi este mult prea ridicat pentru nivelul de trai al romanilor. 2500 ron este o amenda mult prea mare pentru posibilitatile de plata ale majoritatii. Pe de alta parte un set de cauciucuri de iarna nu ajunge la 1000 ron. Se poate gasi si la 650-700 cu montaj inclus, cu conditia sa nu se emita pretentii la marca acestora. Amenda intre 400 si 2000 ron era suficienta pentru aceste cazuri, dar insotita de retinerea talonului pana la montarea de cauciucuri de iarna. Scopul este siguranta rutiera, nu incasarea de amenzi.
Domitian Rus la 8 Noiembrie 2010, ora 12:46
Amenda e buna. Daca amenda e prea mica, camionagii cei care de fapt blocheaza drumurile din cauza ca nu au cauciucuri potrivite nici macar nu se vor sesiza ca a venit iarna. Plus de asta ca mor oameni nevinovati si se produc pagube materiale foarte multe din cauza soferilor care nu au nici macar profile pe rotile de vara si pe urma iti dau replica ca nu au avut ce sa faca. O alternativa pentru suma aceasta de 1000 de RON pentru cauciucuri sunt cele second. Nu sunt ele de prima clasa dar sunt mult mai bune decat un cauciuc de iarna si har domnului ca se gasesc destule. Iar cine nu isi poate echipa masina de iarna sa nu circule. Cand iti cumperi o masina trebuie sa o treci si pe ea in bugetul de cheltuieli. Comfortul se plateste in orice tara indiferent de nivelul de trai.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile