Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Cauciucuri de iarna

Verba Andras la 8 Noiembrie 2010, ora 12:00
Problema adevarata nu este cat ne putem permite pentru achizitionarea cauciucurilor de iarna ci cand se aproba o astfel de lege. Daca am avea oameni competenti la conducere am vota legile din timp pentru ca omul sa aiba timp sa se pregateasca(vezi cum s-a aprobat si marirea de TVA anul acesta).

La prima intrebare raspunsul meu este ca cei care circula ocazional vor risca.

Pentru a doua intrebare raspunsul meu este ca vor fi achizitionate anvelope second-hand la maxim 100-150 Euro setul de 4 bucati.

Pentru a treia intrebare consider ca masura este doar pentru a castiga bani de pe spinarea romanilor( acelasi lucru ca si pentru obligativitatea centurii sau a fazei de intalnire)
Florin Cezar la 8 Noiembrie 2010, ora 13:43
verba, dece trebui sa avem o lege pentru a ne cumpara anvelope de iarna IARNA?? dece trebui sa avem o lege sa nu batem politisti??

nu stiu ce experienta ai tu in trafic, dar faza de intalnire este extrem de ajutatoare, iar centura de protectie chiar poate salva vietii, si am amici care traiesc datorita centurii, nu sunt aberante
ce este aberant este in schimb lipsa noastra de educatie civica si atitudine de prevenire, pentru ca noi sa ne comportam corect in trafic si sa ne luam cele mai de baza metode de prevenire trebui sa fim fortati de legi.
toti cei care aveau de gand sa conduca iarna trebuiau sa aiba anvelope de iarna deja achizitionate, nu pentru ca sa dat lege, ci pentru a nu reprezenta un pericol public.
Horatiu la 9 Noiembrie 2010, ora 09:50
Cezar, de cauciucuri "all seasons" ai auzit ? Care crezi ca a fost ideea cand au fost create ? Ai incercat sa mergi vreodata cu cauciucuri de iarna pe polei ? Cu ce ajuta faza de intalnire (mai mult decat pozitiile) ziua ? Si, in final, ce faci cand dimineata sunt zero grade si drum uscat, iar la pranz 25 si nici urma de zapada ? Ca de vreo 2 saptamani cam asta e situatia...
Mergi tu pe "iarna", eu voi merge pe "all seasons" !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri