Comentarii pe articolul Eka Development investeste 12,5 mil. euro intr-un complex de locuinte


Eka minte

Masha Ghita la 8 Noiembrie 2010, ora 12:29
Sotia lui Pop e Corina nu Carmen. Cum sa sustina Eka jumatate din investitia de 60 mil euro, cand ei nu au bani nici de salarii. Au dat afara toti oamenii, nimeni nu are o vechime mai mare de 1 an in firma, salariile sunt neplatite de luni de zile. Imprumutul asta de 12,5 milioane e cea mai mare greseala a Bank of Cyprus, imprumut pentru o companie cu datorii de milioane de euro, cu un management de doi bani asigurat de foste secretare. A inceput vre-un proiect rezidential in semestrul II 2010 Eka? (nici vorba de asa ceva). Va fi gata la anu? Uitati un exemplu de cum construieste EKA:

Ce firma e si Eka Investment care s-a chinuit 3 ani sa faca o cladire de 6 etaje in Caramfil 87, cladire care e trei sferturi goala dupa 9 luni de incercari de inchiriere pentru ca nu are nici un loc de parcare si nici nu mai au brokeri de vanzari capabili.

In ianuarie 2008 au anuntat o investitie de 20 mil pentru o cladire pe Fabrica de Glucoza. Noiembrie 2010 nici vorba de aceasta cladire.

  Inapoi la articolul Eka Development investeste 12,5 mil. euro intr-un complex de locuinte

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile