Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Anvelope de iarna

Hosu Eugen la 8 Noiembrie 2010, ora 12:30
Suma amenzilor e enorma, da ce ne mai miram,o ordonanta de urgenta pentru inbunatati traiul populatiei nu da cred ca guvernatii astia se gindesc pe ce sa ne mai ia banii.Nu o sa se mai circule cu masinile vinzare de carburanti scade.Acum barem nu specifica in afara Bucurestiului sau si in capitala daca e in Bucuresti propun sa nu mai dezapezeasca arterele iata doamna Boagiu mai economisiti bani.Dar daca NU ninge tot trebuie sa echipeze cu cauciucuri de iarna?sunt unii soferi care iarna nici nu prea circula,daca domne fereste iise intimpla ceva si are nevoie de o urgenta de o zi sau de citeva ore obligat trebuie sa cumpere cauciucuri altfel primeste amenda?
Florin Cezar la 8 Noiembrie 2010, ora 13:50
in alea cateva ore , el este un pericol public, si da normal si civic ar fi sa isi cumpere anvelope, daca tu circui doar de 2 ori pe luna cu ratb-ul nu este normal sa iti cumperi bilet?? sau cand ai o urgenta regulile nu se mai aplica?
Bujgoi Anamaria la 8 Noiembrie 2010, ora 22:40
ok, sunt de acord sa aiba masinile anvelope de iarna, dar sa nu ii oblige, pentru ca sunt oameni care nu isi permit, mai ales in aceasta criza. oricum daca se intampla ceva, cel care are rotile de vara sigur va fi amendat pentru ce a cauzat. ex: un sofer cu o masina cu roti de vara e in miscare si da de o portiune de gheata, ii aluneca rotile si intra in bara din spate a unei alte masini care stationa regulamentar la stop si avea si cauciucuri de iarna. in acest caz, cine plateste oare pagubele, si e si amendat? nu cumva soferul cu masina cu roti de vara??? oricum vor plati destule reparatii si amenzi daca e cazul.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri