Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


SI CAMIOANELE INTRA IN ACEASTA LISTA?

Sandor Alin la 8 Noiembrie 2010, ora 14:10
ACTIVAM IN TRANSPORTURI DE CATIVA ANI BUNI. PRESTAM ASTFEL DE SERVICII IN TOATA EUROPA. PESTE HOTARE, IN PERIOADA DE IARNA NE CERE DOAR SA AVEM LANTURI IN DOTARE, NU CAUCIUCURI DE IARNA. NICI NU AM AUZIT PANA ACUM DE ASA CEVA. SPER CA NU SUNT GUVERNANTII NOSTRII CU "DOUA PERECHI", DESI IN ROMANIA NIMIC NU TE MAI SURPRINDE. PENTRU UN CAMION, COSTURILE AR FI UNDEVA LA 15000-20000 LEI, IAR LA PROFITUL CARE NU MAI EXISTA IN TRANSPORTURI ESTE FALIMENT CURAT, CA SA NU MAI VORBIM DE ABERATIA IN SINE. PENTRU AUTOTURISME, MI SE PARE PANA LA URMA URMEI UN ELEMENT DE SECURITATE A TUTUROR. SUNT NISTE COSTURI, DAR CU CAUCIUCURI SECOND SAU RESAPATE COSTURILE POT FI REDUSE PANA LA 500 LEI. ASTEPT PARERI SI SUGESTII PRO SI CONTRA.
Ciprian-Catalin Ciocoiu la 9 Noiembrie 2010, ora 09:57
va dau mare dreptate lucrez ca si sofer de tir undeva peste hotare ,iar aberatile aduse printro noua ordonata ,nu asi au antelesu ,mai rau este si faptul ca veniturile sunt extrem de mici ,si ne baga pe gat ce vor ,sper sa nu se aprobe aceasta ordonata care este de tot rasul .

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile