Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Interesele guvernantilor

Ovidiu Aradei la 8 Noiembrie 2010, ora 17:30
Ca de fiecare data in Romania iarasi a ramas cineva din guvern care au firme de import-exp[ort fara bani.Si cum nepotismul se intinde la infinit , batand la usi sus puse s-a dat o O U G in care s-a introdus oblligatoriul portul cauciucurilor de iarna.Numai la noi se putea face acest lucru.De fapt, romanii inghit orice li se ofera, mai voit,mai nevoit.De fapt am ajuns tara tuturor posibilitatilor .
Rado Petre-Gabriel la 8 Noiembrie 2010, ora 19:24
In anumite conditii climaterice, anvelopele de iarna sunt necesare, dar dupa parerea mea, in interiorul localitatilor este treaba primariilor sa asigure conditii optime pentru traficul pe strazi, chiar daca autoturismele nu sunt echipate cu anvelope de iarna si cele existente corespund din punct de vedere al uzurii, iar de lanturi nici nu poate fi vorba. Iar in ceea ce priveste reteaua nationala de drumuri, se pune intrebarea "CUI PEODEST" (mai pe romaneste cine trage foloasele).

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile