Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Doamne mare tie gradina !

Vlad Gabriel Cristian la 8 Noiembrie 2010, ora 17:51
Da domnilor, o asemenea lege ne lipsea ! In conditiile in care multi nu i-si permit schimburi pentru cele de vara, uzate ! In conditiile in care si ami multi nu-si mai permit sa manance decent, sa traiasca dcent, in conditiile in care multi au rasucit robinetul la gazul pe care nu si-l mai permit pentru a se incalzi cu niscai vreascuri rupte din gard ! O asemenea lege numai buna in conditiile incalzirii globale, cu temperaturi frecvent si constant peste 17 - 18 grade C la jumatatea lunii noiembrie, in conditiile in care toti producatorii de cauciucuri le recomanda pe cele de iarna la temperaturi sub aproximativ 10 grd. celsius, temperatura peste care acestea nu numai ca se uzeaza rapid, dar sunt chiar periculoase si nerecomandate, NU este !
Deci domnilor, sa concluzionam, avem de ales intre :

- a nu respecta legea utilizand in continuare cauciucuri adecvate tempraturii reale, fiind noi si buzunarul nostru la bunul plac si dispozitia de moment a domnului agent care poate sau nu aplica litera legii dupa cat de mini e fusta soferitei sau cat de maxi e portofelul soferului !
- a respecta legea expunandu-ne pe noi si familiile noastre, inclusiv pe proprii nostri copii riscului de a avea un accident din cauza pierderii aderentei sau a eficientei scazute la franare din cauza utilizarii de cauciucuri INADECVATE nu anotimpului sau perioadei de dupa 1 noiembrie, ci datorita temperaturilor cat se poate de reale de afara !!!
Sau poate ar terbui sa alegem o a treia posibilitate, sa nu mai circulam de loc cu masina dupa 1 noiembrie pana temperaturile scad pana sub limita de utilizare in siguranta a cauciucurilor de iarna ... adica daca avem noroc, poate pe la sfarsitul lunii, daca nu poate la primavara cand ne putem descalta de ele si sa le punem pe cele cu care putem rula siguri ca ajungem intregi, noi, familiile si masinile noastre la destinatie !
Cata grija au sa traim bine cei care ne-au urat " Sa traiti bine ! "
MULTUMESC LA FEL SI DOMNIILOR VOASTRE !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri