Comentarii pe articolul Anvelopele de iarna, obligatorii abia in noiembrie 2011. Comentati aici


Au realizat ca cer prea mult politistilor sa faca deosebirea dintre cele de vara sau de iarna.

Dragos Rafaila la 12 Noiembrie 2010, ora 11:08
Probabil vanzarile sunt totusi destul de ridicate la acest produs oricum, si nu mai e nevoie si de legea asta. E multumita si fara lege persoana x sau persoanele x. :)). Alta explicatie nu vad.
Malureanu Elena-Simona la 12 Noiembrie 2010, ora 11:27
In sfarsit observ ca cineva mai gandeste corect si ptr cetatean in tara asta. De ce nu o fi fost asa de la inceput...? Sunt pro acestei legi si consider ca aceasta este o varianta optima. Oricum ptr a fi respectata o lege la noi trebuie sa impui si niste amenzi de care romanul sa se sperie si chiar si asa unii sfideaza total legea. Corect, cine provoaca pagube sa suporte cheltuiala si sa plateasca si amenda, daca nu are masina echipata corespunzator. Sunt atat de multi inconstienti pe sosele.
Ciocanel Cezar la 12 Noiembrie 2010, ora 11:47
O masura binevenita.
Salut cu aceasta ocazie specialistii care au pus "umarul" si au indreptat in directia corecta aceasta propunere legislativa, pentru ca asa este "Omul", trebuie fortat pentru a se afla in siguranta. (ma refer la soferi/conducatori auto... dar lista nu se opreste la ei .....)
la 12 Noiembrie 2010, ora 12:10
Se pare ca in tara asta cetatenii s-au molipsit dupa guvernanti si nu mai gandesc nici ei. Pai daca provoci o paguba drumului public, unor persoane sau unor autovehicule raspunzi in baza legilor existente si care sunt destule: legea rutiera, raspunderea civila delictuala din codul civil, etc. Dar la noi este nevoie de cat mai multe legi care sa se suprapuna si tot nu se respecta nimic. La noi nu este nevoie de legi mai ferme ci este nevoie de aplicarea ferma a celor existente. Noi romanii, suntem asa nu pentru ca nu avem legi foarte bune (poate ca nu avem) ci pentru ca noi nu mai respectam nimic. Pun pariu ca acest proiect nu a fost creat pentru binele cetateanului ci pentru niste importatori de anvelope.
Cata la 12 Noiembrie 2010, ora 12:15
"Ministrul Transporturilor a precizat ca anvelopele de iarna vor fi obligatorii pentru circulatia pe drumurile din afara oraselor."

WHAT ??? pai in pras sunt cele mai multe probleme iarna cu anvelope de vara ... astia sunt dusi cu pluta si cred ca dintr-o initiativa benefica, devine o afacere pt strans bani la firmele agreate ... :(
Agrigoroaei Sorin la 12 Noiembrie 2010, ora 12:49
Obligatia de a pune cauciucuri de iarna este o aberatie total idioata din partea mai-marilor nostrii domni intelighenti din conducerea tarii. Este clar ca este afacerea cuiva care vinde astfel de cuciuce. Ma refer ca e o masura stupida pentru ca nimeni nu poate garanta ca iarna incepe pe 1 noiembrie, dar fics pe 1 noiembrie. Zilele astea e cald afara ca si primavara, si nu sint necesare cauciucele de iarna. Daca vine frigul, atunci da. Mai ales pe drumurile pline de zapada, care este tot din cauza incapacitatii curataotorilor de zapada. C'asai in tara noastra, toate merg de-andoaselea...

  Inapoi la articolul Anvelopele de iarna, obligatorii abia in noiembrie 2011. Comentati aici

Setari Cookie-uri