Comentarii pe articolul Anvelopele de iarna, obligatorii abia in noiembrie 2011. Comentati aici


Cauciucuri de iarna= SIGURANTA

A Gabriel la 12 Noiembrie 2010, ora 12:29
personal cred ca nu trebuie sa se dea vre-o lege sa ma oblige sa-mi iau cauciucuri de iarna,imi iau masuri singur,ca sa fiu in siguranta si eu si pasagerii.
an folosit anvelope de iarna in toate sezoanele si am fost foarte multumit.
am optat pentru variata no name(asiatice) si le-am purtat in dusmanie si iarna si vara cca.34.000km .
anul acesta la fel am procedat .mi-am luat cu profil asimetric,ceva asiatic nu dau nume,nu sunt zgomotoase,au 6 stele la testele euro en-cap si nu mai am griji ca o sa fie polei sau o sa fie zapada.
pot sa merg si cu 70km/h in plina iarna,daca pun frina stiu sigur ca ma opresc in siguranta,si nici nu raman impotmolit prea usor.pt asta ar trebui sa ramana masina suspendata in troiene.

oricum daca nu curata astia soselele si se pune un camion la uscat pe diagonala drumului ,nu prea mai ai ce face sau dai foc la lege si-ti faci un ceai!!!!!
va doresc totae cele bune(drumuri masini,taxe,....)
Horatiu la 12 Noiembrie 2010, ora 13:23
Probabil cauciucurile tale au si cuie, pt. polei. Cat despre "70 la ora", mergi tu vara sau iarna la 2-3 metri in spatele altuia...ia mai gandeste-te putin...(ai uitat sa te uiti si la uzura si consum vara, cu cele de iarna).
Chihaia Cristi la 12 Noiembrie 2010, ora 17:26
si daca am cauciucuri de iarna si derapez si blochez drumul ce imi fac ?daca nu curata strazile si se blocheza ci imi plateste discomfortul si timpul pierdut?de ce daca se fac legi si se amendeaza cetateanul de ce cetateanul sa nu poata sa amendeze statul?
Kautchiuk la 15 Noiembrie 2010, ora 11:11
Si masinile Volvo = siguranta. Asta inseamna ca toti suntem obligati sa cumparam Volvo? E exagerata obligatia de a avea cauciucuri de iarna. Ar trebui sa fim obligati sa purtam coltari la bocanci, ca sa nu ne impiedicam pe trotuar si sa-i periclitam astfel pe ceilalti pietoni. Sau sa luam preventiv paracetamol, sa nu racim si sa-i imbolnavim pe ceilalti din metrou. Si aberatiile pot continua. Pur si simplu este exagerat...
Arama Gicu la 15 Noiembrie 2010, ora 21:54
Si cine-mi plateste uzura cauciucurilor in multele zile cu temperaturi peste 7 grade? Perioada mi se pare exagerat de lunga! Cel putin 31 martie....mi se pare mai mult decat exagerat! Au pile importatorii de cauciucuri la guvernantii astia, nu gluma!
Sunt bune, utile, le folosesc si eu in fiecare iarna, dar.....vorba unora: blocajul se face din cauza faptului ca nu se dezapezesc drumurile, nu din cauza cauciucurilor!

  Inapoi la articolul Anvelopele de iarna, obligatorii abia in noiembrie 2011. Comentati aici

Setari Cookie-uri