Comentarii pe articolul Patriciu: Energia eoliana nu supravietuieste fara subventii de stat. Balonul se sparge


DA, marele om de afaceri

Ioan Kovaci la 13 Noiembrie 2010, ora 14:44
,, a declarat ca nu crede in potentialul energiei eoliene din Romania."Ne-am cam lamurit in ce mari afaceri crede dl Patriciu, in magazine de cartier pe roti care o sa ia piinea micilor magazine de cartier care au mai supravietuit in ultimii 20 de ani, si tot asa declara el ca cica se bate cu marile lanturi de hiper si supermarketuri.Oricare din supermagazinele amintite de el o sa-i rida in nas ca pe ele nu le afecteaza si nu le sperie ca nu din cota lor de piata va lua patriciu. Asa ca pina nu ii va da statul din nou moka niste petrol sau rafinarii pe care el sa le revinda cu miliarde de dolari se pare ca ne va ferici doar cu declaratii considerate probabil de el foarte profunde si destepte, dar fara nici o valoare sau viziune economica .
Horatiu la 16 Noiembrie 2010, ora 10:07
D-le Kovaci, viata de zi cu zi e o afacere, o balanta, o vanzare/cumparare de marfa, indiferent cum se numeste marfa aia. Daca sunteti angajat, iar angajatorul are profit mare de pe urma dvs., inseamna ca v-ati vandut ieftin forta de munca. Daca sunteti ineficient si angajatorul va tine, dvs. sunteti in castig net (pe termen scurt), iar angajatorul pierde. A fost doar un exemplu. Indiferent de simpatiile sau antipatiile personale, ar trebui sa invatam toti sa gandim cu creierul, nu cu inima. Daca omul poate face intr-un fel sau altul bani de pe urma declaratiilor lui, foarte bine pt. el, inseamna ca altii care i-au cumparat "intelepciunile" s-au fript, asta e realitatea, nu trebuie sa faci ce ZICE popa...(da, am scris bine); sincer, cu mana pe inima, puteti afirma ca nu e destept ? ("declaratii considerate probabil de el foarte profunde si destepte, dar fara nici o valoare sau viziune economica"). Omul a mai dat-o in bara cu declaratii ("petrolul la 250 usd"), dar prost a fost cine "a pus botul"... sau cu "prabusirea pietei imobiliare", si, la scurt timp a intrat pe imobiliare. Asta e, prostii mor pt. ideile celor destepti !

  Inapoi la articolul Patriciu: Energia eoliana nu supravietuieste fara subventii de stat. Balonul se sparge

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile