Comentarii pe articolul Business nascut vara, pe o barca: Cum vrea Patriciu sa faca 2 mld. euro din comert


:)

Alin la 14 Noiembrie 2010, ora 21:00
Penibil.
Marele om de afaceri care ia de la stat pe degeaba si vinde scump. Si apoi apare prin ziare facand "adunari".
Penibil.
Horatiu la 15 Noiembrie 2010, ora 09:41
El e penibil, ca-i ies afacerile si "adunarile", sau......? (dar ce sa mai comentez, si daca te semnai altfel si comentai in engleza, stiam ca tot roman esti, dupa cum gandesti...mai bine "sarac si cinstit", si cu burta goala, nu ?....:))
Ioan Kovaci la 15 Noiembrie 2010, ora 21:08
Nu te grabi inca Horatiule , ca inca nu i-au iesit adunarile, iar ce a vrut Alin sa sublinieze in comentariul lui este faptul ca toata lumea s-ar fi asteptat de la marele geniu al petrolului sa faca o mega afacere sau o investitie care sa creeze macar multe locuri de munca , nu o adunatura de rulote care ia piinea de la gura amaritilor cu magazine de cartier care dupa cum vezi nu au ajuns miliardari ca Patriciu in ultimii 20 de ani si la care statul nu le-a dat nici un sprijin in afara de cele 113 taxe si impozite, spre deosebire de acelasi magnat care a ajuns sa se imbogateasca din petrolul cu care,, s-a trezit" peste noapte in ,,gradina " lui.Asa ca nu prea inteleg referirea ta la,, mai bine "sarac si cinstit", si cu burta goala, nu ?....:)) ca nu Patriciu ii va umple burta in nici un caz.Hai noroc si sari si pe mine cu gura cum am vazut ca ai facut la majoritatea comentariilor nefavorabile miliardarului, vezi ca eu mi-am dat si numele.
Horatiu la 16 Noiembrie 2010, ora 09:27
Cred ca fiecare isi vede interesul personal (propriul buzunar) si nu al altuia ("crearea de locuri de munca", etc.). E evident ca Patriciu o face sau a facut-o cu MULT mai mult talent decat noi (sau "amaratii cu magazine de cartier"), iar daca la ora asta inca e "in picioare", asta spune ceva...Cat despre "petrolul din curtea lui", din cate stiu, Petromidia era "pe butuci" (ca si Petromul, si multe alte companii conduse de stat) cand a cumparat-o f. ieftin, , a pus-o pe picioare (altfel presupun ca nu dadeau aia gramada de dolari, nu ?) si a marcat profitul; asta facem toti, zi de zi, la alta scara - mult mai mica. Ar trebui sa realizam toti ca TOTUL e o marfa, inclusiv forta de munca, banii, petrolul, inteligenta, imaginea, TOTUL ! Unii vand marfa mai bine, altii o dau gratis...altii asteapta sa li se dea. Cat despre "saritul cu gura", ma abtin, fiecare are punctul lui de vedere, dar in comentariul lui Alin nu vazusem altceva decat "penibil", si nimic care sa conduca la concluziile tale. Ca si altii cu "spalare de bani, evaziune"... si omul e liber si bine-mersi ! Deci cum e cu capra vecinului ? Ah, are si nume...
Petre George la 21 Noiembrie 2010, ora 22:43
Felicitari dl. Patriciu pentru curajul de a pune in practica idei pe care multi romani le simt si le doresc, dar nu au puterea financiara de a le pune in practica. Ideea putea fi pusa in practica cu mult mai devreme, la fel... si cea cu sistemul de colectare..... .Multi stim ce trebuie sa se intample, dar pre putin doresc sa incerce (e adevarat statul nu ajuta cu.... drumuri, indrumare, know-how!) Inca odata felicitari.
Sunt oameni de afaceri cu multi bani in tara asta, dar care nu "invata pe nimeni sa pescuieasca" (nu investesc in afaceri durabile) si prefera sa ofere gratis cate ceva ..... pentru o imagine cat mai buna.

  Inapoi la articolul Business nascut vara, pe o barca: Cum vrea Patriciu sa faca 2 mld. euro din comert

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile