Comentarii pe articolul Seful Bancii Mondiale in Romania: Unele propuneri BM vor fi incluse in discutiile cu CE si FMI


Sfaturile BM...

Sabin Radu la 15 Noiembrie 2010, ora 16:38
Primul sfat si prima directie, si una de amploare, ar fi sustinerea planurilor de investitii din infrastructura si conectarea reala si in timp util a Romaniei la principalele coridoare , astfel incat sa faca posibile invetitiile in Romania.Un oarecare american, om de afaceri, spunea ca acolo unde se termina autostrada se sfarsdeste si lumea (a se citi lumea de afaceri care vizeaza investitii de amploare ). Luam bani pentru a sustine incoerenta din sitemul de salarizare si de pensii, incoerenta datorata incompetentei politicienilor care au condus Romania, vorbesc de ansamblul celor care au condus Romania, care fiecare, in cota parte de vinovatie si incompetenta , uneori amplificata cu buna -sau rea- stiinta in perioadele electorale au adus tara noastra aici!
Politicul a preluat fara jena rolul economicului si trebuie sa-si asume starea generala a economiei! Nu e de vina coalitia actuala ci fiecare coalitie in parte, corespunzator duratei si perioadei istorice de dupa revolutie.
Deci: infrastructura ne poate aduce o mare schimbare in bine!!!

  Inapoi la articolul Seful Bancii Mondiale in Romania: Unele propuneri BM vor fi incluse in discutiile cu CE si FMI

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile